Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

wat ziet zone-alarm over het hoofd?

7 antwoorden
  • Ik heb zone-alarm als firewall. Bij toeval belandde ik http://www.hacker-spider.de. die site bleek in staat de inhoud van mijn harde schijf zichtbaar te maken op hun pagina. ik heb alleen mail-, news- en browser-prog toegestaan contact met internet te maken en dat is niet veranderd. de optie bestanden delen staat uit. Hoe komen ze er dan toch in en belangrijker: hoe voorkom ik dat dat kan? ik werk met win 98 (eerste editie). Zowel in explorer 5.5 als in Opera 5.1 is de inhoud van mijn harde schijf te zien, in netscape 4.7 niet.
  • Bekend geintje, ze kunnen de inhoud van je schijf niet zien, maar jij draait een java-applet of zo op je lokale harde schijf die de inhoud van je schijf leest en projecteert. Niets aan de hand dus.
  • Ik kwam hetzelfde gisteren op een ander forum tegen: http://forums.techguy.org/showthread.php?s=&threadid=67186&highlight=killer+programs Greetz, o
  • Inderdaad is gewoon een trucje die eens in de zoveel tijd weer mensen angst doet aanjagen. Maar er is gewoon geen enkel probleem met je firewall het komt heel indrukwekkend over de eerste keer. Ik schrok de eerste keer ook en dacht meteen dat de firewall niet goed was, maar je kunt weer lekker gaan slapen.
  • allemaal bedankt
  • Ja dit heb ik ook een paar keer meegemaakt. Doodleuk beweren ze dan dat je beveiliging zo lek als een mandje is en zij de oplossing hebben. Uiteraard een beveiligingspaket die je van hun kunt kopen. Als niet wetende trap je er ook in. Schrik je de apezuur.
  • Idd gewoon een java applet. Maar gebruik gewoon tiny of outpost en dan weet je zeker dat er niets meer door heen komt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.