Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Pest Patrol. exe

Jania
6 antwoorden
 • Nadat ik een demoversie van Pest Patrol geinstalleerd en verwijderd heb zit ik met een probleem.
  Als ik op bepaalde bestanden zoals cpe,nac,kmd en nog zoveel anderen dubbelklik komt er te staan: kan Pest Patrol niet vinden,dit programma is vereist om dit bestand met deze extentie te starten.
  Dit is zeer irritant en zou dit graag veranderd willen hebben.
  Sommige bestanden heb ik al veranderd via mapopties, maar het zijn er zoveel, misschien weten jullie een andere manier.
 • Tenzij er een tooltje is denk ik niet dat er een snellere manier is. Het aanmelden en registreren van bestandsextensies is een zaak van het register. Met de mapopties voorkom je dat je zelf het register in moet maar uiteindelijk komt die info daar wel terecht.
  Misschien kan het iets sneller als je de [b:1646f8da64]linker Shift[/b:1646f8da64] toets indrukt en dan met de [b:1646f8da64]rechtermuisknop[/b:1646f8da64] op het bestand klikt en dan kiest voor [b:1646f8da64]openen met[/b:1646f8da64].
  Ik ben trouwens wel benieuwd waar je die extensies dan aan toekent.
  Groetjes, Noztra.
 • Als ik deze bestanden open d.m.v. kan ik ze openten met o.a. notepad.
  Het zijn tekstbestanden met het windowslogo.
 • Je hebt de toepassing Pestpatrol verwijdert; heb je deze bestanden dan nog wel nodig?
  Anders kun je ze ook verwijderen.
  Groetjes, NoZtra.
 • Ik durf deze bestanden niet te verwijderen en dit zal mij ook een dag werk kosten.Volgens mij hebben deze bestanden er altijd gestaan, alleen als ik er dan op klikte kwam er te staan: openen met. Toen Pest Patrol er nog op stond werden deze bestanden eerst door het programma gescand en daarna geopend.Ze komen overal voor in Windows,bitware,spelletjes enz. Ik vind het zo raar want Pest Patrol heb ik geinstalleerd vanaf een CD van Computertotaal. Dus neem ik aan dat er nog meer mensen met dit probleem zitten.
  Nu weet je weer wat meer.
  De groeten van Jania
 • Misschien heb je de toepassing niet op de goede manier verwijdert. Maar als je geen last hebt van die bestanden dan laat je ze toch gewoon staan. Het is niet noodzakelijk dat elk bestand dat je hebt via een dubbelklik is te openen. Het zijn toch geen windows systeembestanden die hierdoor niet meer werken, of files zoals .doc, .txt, e.d.
  Groetjes, NoZtra.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.