Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Opnieuw NAV

8 antwoorden
  • in één van de andere topics werd een foutje in de Update gemeldt met de oplossing. De melding van kan niet installeren krijg ik niet meer, maar nu is er elke keer een update aanwezig voor de virusdefinities. Ook als ik direct weer update. Ligt dit ook aan Symantec?
  • Viel mij ook op, gewoon doorupdaten(bij mij was 3 keer zelfde bestandsgroote) en gaat vanzelf weer weg. Symantec brengt ook wel eens een wijziging aan je bestaande updates aan. Hoeft dus geen fout te zijn. Niets om je zorgen over te maken dus. :razz:
  • Als ik na imiddels 10 keer dezelfde update dit steeds moet doen, dan begin ik wel te twijfelen of de nieuwste virusdefinities wel binnen worden gehaald. Het is steeds 3330 kb
  • Hoi, Als je op UPDATE klik dan krijg je dat lijstje met updates. Dan MOET je het vinkje bij Norton Antivirus 2002 weghalen. Dat is namelijk de foute programma update. Ik vind het ook dom om die foute update online te laten staan maar goeds wie ben ik. Verders zal hij gewoon alle virusupdates blijven binnen halen. SUC6
  • Dat is het punt nou net hij haalt de Norton >Antivirus definities< niet binnen, ken ik dat vinkje wel weghalen maar dan gebeurt er niks.
  • [quote:4975d22565] Op 09-05-2002 12:46 schreef bajnok: Dat is het punt nou net hij haalt de Norton >Antivirus definities< niet binnen, ken ik dat vinkje wel weghalen maar dan gebeurt er niks. [/quote:4975d22565] Dan is er niks te updaten voor je. Ik heb/HAD het zelfde probleempje. Met Norton gemaild en zoals meerdere malen al gezegd opnieuw instaleren. Dan weer alles opnieuw downloaden en alleen nooit die update die fout is ophalen. De virus updates doet hij gewoon downloaden.
  • Dan houden we het gewoon zo. Bedankt voor het meedenken
  • Je kunt de virusdefinities ook downloaden op http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download/pages/DU-N95.html Als je deze geinstalleert hebt moet er als het goed is via LiveUpdate geen update meer klaarstaan.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.