Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Nogmaals Norton

5 antwoorden
  • Ik heb Norton antivirus 2002 bij mijn nieuwe computer gekregen (packard bell) maar nu schijnt hij per 6 juni te verlopen. Nu heb ik wel eens gehoord dat daar een crack voor is :smile: Heeft iemand van jullie die misschien voor mij????
  • Zucht. Wat kost een virusdef-licentie bij Norton ook weer? Vijf dollar of zo?
  • Als jij dat bij je computer gekregen hebt - ik neem maar even aan dat je die in de winkel hebt gekocht - kun je het programma registreren. Volgens mij krijg je dan een gratis update. Maar..je weet toch dat het op dit forum uit den boze is om naar illegale software te vragen?
  • Als goed is heb je bij je PC ook de cd van Norton gehad. De-installeer Norton en alles wat je ervan kan vinden op je PC. Installeer de virus-scanner weer en je kan weer een jaar lang gebruik maken van de updates.GRATIS!!! :P
  • [quote:843a1ef2d1="Ronald©"]Als goed is heb je bij je PC ook de cd van Norton gehad. De-installeer Norton en alles wat je ervan kan vinden op je PC. Installeer de virus-scanner weer en je kan weer een jaar lang gebruik maken van de updates.GRATIS!!! :P[/quote:843a1ef2d1] Dat werkt niet dan moet je ook alle verwijzingen uit het register er met de hand uithalen. Althans dat moest bij mij. En voor de uiteindelijke oplossing zou ik eens in wat nieuwsgroepen kijke.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.