Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

HELP ME!! --> virussen!!

4 antwoorden
  • Hey, Ik heb de afgelopen week vanwege het formateren van mn pc geen virusscanner en firewall op mn pc gedraait. (erg stom natuurlijk). De firewall zat er vanaf eergisteren weer op. Alleen gisteren installeerde ik NAV 2002, alleen ik moest de pc alleen nog opnieuw opstarten, voordatttie zou werken. Dat heb ik dus vanochtend gedaan (de pc heeft de hele nacht aangestaan), maar zoals ik vermoedde heb ik dus 2 tot 3 verschillende wormen op mn pc zitten!! Niks aan de hand denk je, kheb nu tenslotte NAV, maar omdat ik toenet een verkeerd bestand delete (loadpm.com) dat geinfecteerd was, wiltie nou geeneen programma meer opstarten. alleen nog maar mappen openen (hij wou zelfs internet explorer niet opstarten, maar als je een map opstart, kan je daar ook met http verder in). Maar ik kan dus ook niet de virusscanner opstarten om zoveel mogelijk te herstellen. En ook op de 10 seconde veranderd mn muis in een zandlopertje... Wie heeft er hier (SNEL!!!) een oplossing voor me?
  • zo te zien heb je je pc nog leeg (dus zondere belanrijke bestanden) ik zou er geen tijd meer aan verspillen. gewoon format C: installatie duurt hoogstens 3 kwartier. is denk ik sneller dan het op te lossen maar anders. ik heb geen idee. kun je dat geinfecteerde bestand niet ergens downloaden? (zonder het virus/worm natuurlijk :D )
  • Ik heb het al opgelost. Ik heb eerst geprobeerd de worm zoveel mogelijk terug te dringen, maar dat lukte niet echt. Toen heb ik op het internet een oplossing proberen te vinden, dat lukte gedeeltelijk, waardoor ik weer exe bestanden kon openen, maar ik heb daarna toch maar al mn hardeschijven gewist en nu werkt alles weer goed, en is het systeem ook heel wat minder traag (het werd heel traag toen ik zone alarm installeerde). Maarja... ik ben nu wel 5 gig aan gedownloade films kwijt :s (ze waren allemaal nog niet compleet gedownload met kazaa..) maarja.. ik heb nu ook weer kazaa lite en ik zit nu weer al mn bestanden erop te zetten, dus het komt allemaal wel weer goed :)
  • En, je virrusscanner ook al geinstaleerd????

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.