Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Zonealarm + Mxstream instellingen, adsl kiezen of inbelverb?

9 antwoorden
  • Even een kort, maar belangrijk, vraagje over Zonealarm en Mxstream. Moet je in de wizard kiezen voor adsl of inbelverbinding (met Mxstream moet je tenslotte steeds inbellen als je je computer opnieuw aanzet). Of moet ik LAN kiezen? (dit denk ik zelf niet, omdat ik Mxstream Advanced heb en dus ondanks dat de pc in een netwerkje hangt wel m'n eigen IP heb, niet gedeeld dus.) Graag jullie reaktie. P.s. heb gezocht aangezien er al veel topics over zoneaarm waren, maar kon het niet vinden :lol:
  • Hmm nog geen reacties, dan geef ik er zelf maar een. Heb voor adsl gekozen. Vervolgens alles goed ingesteld, maar iedere keer als ik dan de verbinding verbreek blijft (onder WinXP) het verbindings icoontje blauw en is ontiegelijk lang bezig met afsluiten, kortom... Zonealarm zuigt, zeker omdat je ook je ip adres moet ingeven wil het een beetje werken en laat dat nau net het adres zijn dat je liver niet bekend maakt. Grrrrrrrr :evil:
  • Als je computer in een netwerk zit, en niet direct verbinding maakt, moet je kiezen voor lan, ook als je een eigen ip adres hebt.
  • http://www.xs4all.nl/helpdesk/besturingssysteem/windows/beveiliging/zonealarmadsl.html En dat je IP bekend blijft met ZoneAlarm is logisch, id immers ook niet de functie van een firewall.
  • Hmm... ik heb alles goed ingesteld, maar de verbinding verbreken werkt nog steeds niet, moet iedere keer de pc opnieuw opstarten om dan weer op internet te komen. Werkt Zonealarm soms niet goed met XP?
  • Voor NIS draaide ik de freeware ZA onder Xp-H en ging goed hoor. Kijk de opgegeven instellingen van je provider nog eens na in Xp.
  • Heb alles gecheckt en had het echt gedaan zoals werd opgegeven. Echter na spitten in de nieuwste Computer Totaal (de links bij het artikel over Zone Alarm instellen) kwam ik er achter dat er voor Mxstream toch wat aditionele instellingen vereist zijn. Deze zijn te vinden op: http://www.windos.nl/veiligheid.html en dan onder de link zonealarm kijken Ik denk dat een hele hoop mensen hier wat aan hebben.
  • Hmmm vergeet het maar weer. Toch nog steeds een soort lock-up van de VPN verbinding na uitloggen van internet.
  • Wat is dat met die nieuwe versie ZA?? Lees overal aleen maar probs over. Kun je geen email/support vinden op www.zonelabs.com ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.