Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Éíndelijk KazaA verwijderd, maar nog stééds problemen!!

E gozeling
5 antwoorden
 • Hé, leuk mp3 programma dácht ik nog, nú niet meer!!
  Meteen na het installeren dwong KazaA mij elke keer in te bellen wanneer ik de computer opstartte. De hele opstart"riedel" eindigde steevast met op de voorgrond het inbelvenster met daarachter al klaarstaand de KazaA pagina.
  Níét inbellen was echter niet zo eenvoudig, het venster reageerde niet op de annuleer of afsluitopdracht en ook niet op afsluiten dmv het kruisje rechtsboven. Pas na meerdere keren intoetsen, of soms pas na Contr, Alt, Del. te gebruiken kon ik weer "gewoon" verder.
  Omdat ik ook nog enkele andere probleempjes had met KazaA én ik vind dat ze zich érg agressief naar voren dringen, heb ik het programma verwijderd. Vraag maar niet meer hóe en hoelang ik erover gedaan heb, maar het ís gelukt!
  Hoewel………………………………….
  Nóg steeds wordt ik "gedwongen" in te bellen en heb ik dezelfde problemen bij het níet willen inbellen als bovengenoemd. Ik krijg nu ook de melding met de leverancier contact op te moeten nemen!
  Dát heb ik dus gedaan, en nu? We hebben van alles (telefonisch via een lekker 0900 nummer!) doorgenomen.
  Zijn oplossing? Alle bestanden van de computer verwijderen en alles opnieuw installeren!
  Tenzij………. er iemand ánders een oplossing weet…………
  Hééééél graag hulp!!!!!!
  Helaas ben ik niet goed in computertaal dus wanneer je een oplossing hebt, graag in "leken"taal.
 • Heb je kazaa gedeinstalleerd via het onderdeel [i:190eeaa482]software[/i:190eeaa482] in het [i:190eeaa482]configuratiescherm?[/i:190eeaa482]
  Probeer het register een op te schonen.
  Programma's daarvoor zijn HIER ergens tevinden.
  En het verwijderen van spyware is ook aan te raden. (komt met kazaa mee).
  Kijk eens HIER voor anti spyware programma's.
  Succes :D
 • :D Héérlijk dat er zó snel iemand reageert!

  Bij het verwijderen heb ik inderdaad configuratiescherm, bestanden toevoegen/verwijderen etc. gebruikt, hoewel, ik moet toegeven :oops: , dat ik er eerst weer heel lang over na moest denken en de help functie van windows heb gebruikt om zover te komen. Maar daar staat hij nu dus níét meer als programma genoemd.
  Wat jij als 2e optie noemde heb ik nog niet gedaan, ik kende dus ook inderdaad die mogelijkheid niet.Dus alvast héél erg bedankt, ik ga het meteen uitproberen!
 • mocht je eventueel toch gebruik willen maken van het kazaa netwerk, dan kun je evt. nog gebruik maken van kazaa-lite. de software vindt je hier

  omdat de normale versie veel spyware bevat (programmas die jouw surfgedrag registreren en verzenden) gaan deze programmas om de haverklap proberen verbinding te krijgen met hun centrale server om jouw gegevens door te zenden.

  kazaa lite heeft deze rommel gelukkig niet, en is daarom veel beter en veiliger om te gebruiken.
 • Het probleem van het mee opstarten van Kazaa is te ondervangen dooe het uit te vinken in Msconfig.
  Start >uitvoeren> msconfig> opstarten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.