Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

virus schakelt instalatie norton uit ???

4 antwoorden
  • Hoi, Kan het dat een virus de instalatie van een virus scanner tegen houd?? Ik had norton maar het virus zat daar ook in en toen ben ik daar wat bestandjes van verloren en als ik nu een nieuwe wil insatleren gaat het steup scherm bij alle virus scanners die ik heb geprobeerd weg. Ook als ik een virus scan vanaf internet doe gebeurt precies het zelfde. Heeft iemand dit al eens gehad of weet iemand een oplossing of moet de computer opnieuw worden geformateerd?? alvast bedankt, Roy Spies :cry:
  • Ja dat komt inderdaad voor. De nieuwste virussen schakkelen gewoon je scanner uit, en Norton probeerd daar weer een stokje voor te steken. Is een beetje een kat en muis spel. Het makkelijkst is om hem vanaf een andere pc ff te laten scannen. Als je tenminste in een netwerk zit. Weet je toevallig ook welk virus?
  • Op de site van symantec is een .com te dowloaden die dat virus verwijdert. http://securityresponse.symantec.com/avcenter/tools.list.html hier vind je alle removal tools voor verschillende virussen, je zal even moeten zoeken welke NAV uitschakeld als kenmerk.
  • Grootste kansen zijn Klez en Yaha. Beide zijn erg "populair" en kunnen de installatie van de bekende virusscanners tegenhouden. Grtz,

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.