Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

E-mail bom! Wie helpt?????????? Is opgelost!! Bedankt!!

None
3 antwoorden
 • Sinds vandaag word ik geteisterd door een e-mail bericht van een collega.
  De eerste keer dat ik het bericht binnenkreeg werd het door Norton in quarantaine geplaatst omdat het virus W32.Yahaa.F@mm erin zat.
  Tot zover geen probleem. Ik heb daarna mijn collega een mailtje gestuurd om hem te attenderen op het virus. Na verzending van dat bericht wordt ik bedolven onder één en dezelfde mail van mijn collega.
  Ik kan steeds één mail binnenhalen (met virus) en dan wordt de verbinding met de mailserver stopgezet. Na opnieuw aanklikken komt er weer één bericht binnen. Vervelende is dat er net zo snel weer een bericht bijkomt.
  Hoe kom ik hier vanaf.
  Alvast bedankt voor de moeite.
  S.v.p. reageren via het Forum,omdat mijn mailbox verstopt is.
  Mido
 • Afzender blokkeren
 • Welke versie van Norton Av gebruik je??

  De e-mailscanner van Norton 2003 heeft soms problemen met Yaha mailjes. Het virus wordt dan onderschept door AutoProtect i.p.v. de virusscanner (wat normaal het geval is als de e-mailscanner een virus onderschept) Hierdoor wordt het mailtje te vroeg onderschept en niet van de server verwijdert. Je blijft dus constant het zelfde mailtje binnenhalen.

  Een oplossing is om het mailtje via webmail te verwijderen of even het scannen van binnenkomende mail uitschakelen.

  Als je het scannen van binnenkomende mail uitschakeld zorg er dan voor de zekerheid even voor dat je via het Beeld - Indeling het voorbeeldvenster uitschakelt, zodat je veilig het mailtje kan verwijderen.

  Gebruik je IE 5.5 SP 2 of hoger dan kun je het voorbeeldvenster ingeschakeld laten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.