Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

esafe: een goede virusvanger?

Anoniem
Itt
4 antwoorden
  • Ik ben nieuw in dit forum! Ik gebruik al enkele jaren Esafe als gratis virusvanger. Ik kom over dit programma vrijwel geen reviews/tests tegen. Wil eigenlijk eens weten wat de mening/ervaringen van anderen zijn en of er redenen zijn om over te stappen op een ander (liefst gratis) programma. Ik heb kabel-internet.
  • Ik weet opzich niet zoveel van Esafe af. Ik heb net even op google gekeken en wat doorgelezen. Het lijkt me een goede virusscanner. Hoe vaak updat je hem of gaat dat automatisch? En al zou je over willen stappen naar een ander dan zou ik norton kiezen altijd up to date, overzichtelijk en een hoop x-tra (nuttige) opties.
  • [quote:03b20b6f6c="Itt"]Ik weet opzich niet zoveel van Esafe af. Ik heb net even op google gekeken en wat doorgelezen. Het lijkt me een goede virusscanner. Hoe vaak updat je hem of gaat dat automatisch? En al zou je over willen stappen naar een ander dan zou ik norton kiezen altijd up to date, overzichtelijk en een hoop x-tra (nuttige) opties.[/quote:03b20b6f6c] Het updaten is geen probleem. Inmiddels stat er elke 2 weken een update van de virustabel op de site en esafe heeft een semi-automatische update-mogelijkheid waardoor het bijwerken van de virustabel een fluitje.. is
  • [quote:27f65548e2="Eric Rijnboutt"][quote:27f65548e2="Itt"]Ik weet opzich niet zoveel van Esafe af. Ik heb net even op google gekeken en wat doorgelezen. Het lijkt me een goede virusscanner. Hoe vaak updat je hem of gaat dat automatisch? En al zou je over willen stappen naar een ander dan zou ik norton kiezen altijd up to date, overzichtelijk en een hoop x-tra (nuttige) opties.[/quote:27f65548e2] Het updaten is geen probleem. Inmiddels stat er elke 2 weken een update van de virustabel op de site en esafe heeft een semi-automatische update-mogelijkheid waardoor het bijwerken van de virustabel een fluitje.. is[/quote:27f65548e2]elke 2 weken een update van de virustabel lekker achter de virus's makers aan hollen.
    neem norton bij elk nieuw virus meteen een update

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.