Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

W2k Server en virusscanner

7 antwoorden
  • Na het installeren van W2k Server geprobeerd NAV2003 erop te zetten. Krijg de mededeling dat deze software alleen op workstations draait. Iemand een tip voor een virusscanner die wel met het genoemde OS draait?
  • De beste virusscanner voor servers vind ik nog altijd Symantec Antivirus Corporate edition. Deze is echter vrij prijzig als je hem legaal wil kopen... :wink:
  • Oftwel bij een installatie van een virusscanner moet je bij een server er rekening mee houden of je hem wel op een server mag (kan) instaleren. Bij NAV is er een enterprise-versie en deze kan je overal op instaleren. Ook andere AV-programma's hebben dit verschil (o.a. Kaspersky)
  • maar bij mcafee is er geen een probleem. -> alleen blijft hij bij nogal lange scans bij een map hangen. updates hebben geen baat. (versie 7.0 heb ik 't over)
  • maar bij mcafee is er geen een probleem. -> alleen blijft hij bij nogal lange scans bij een map hangen. updates hebben geen baat. (versie 7.0 heb ik 't over)
  • Ik ben abonnee bij Xs4all en dan heb je de beschikking over de Mc Afee 4.5.1 corporate versie. Die kan ik ook niet op mijn Win2000 server installeren, maar ik kan wel via een client de netwerkschijven laten scannen. Dus alle op de server gedeelde partities, behalve C: Misschien voor jou ook een oplossing? Bart
  • Hoi Probeer eens http://www.grisoft.com/html/us_downl.htm de gratis versie van dit progje heb ik ook op mijn advanced server draaien werkt perfect, en is legaal en gratis, het is eigenlijk een plugin voor lansuite 2002 (web, mail,proxy server ) http://www.software602.com/products/ls/download.html maar zonder lansuite werkt het progje ook , succes

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.