Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Ongewenste internet pagina's !!!!!!!!!

5 antwoorden
  • Ik heb een vraagje. Ik kwam vandaag thuis en kreeg van mijn vriendin op mijn kop want die zag in de balk waar je recent je internet pagina's opent, allemaal sexsite's staan. Waarop ik zei ik heb nog nooit zo'n site geopend of bekeken. Hoe kan dit? En hoe kan ik dit voorkomen? Graag reactie Willempje
  • Extra > Internet opties > geschiedenis wissen Zet tevens het aantal dagen op nul, dan blijft de hele historie niet (lang)bewaard.
  • Spyware. Download Spybot en\of Ad-Aware: http://security.kolla.de/index.php?lang=en&page=download http://www.lavasoftusa.com/
  • Allee met zonelab Pro firewall ben ik er in geslaagd de ongewenste pagina's, die dagelijks na de eerste opstart van de internetverbinding op het scherm verschijnen, tegen te houden. Ad-aware en spybots werkten niet!
  • Download HijackThis (zorg ervoor dat je versie 1.96 hebt). Uitleg en link vind je hier: http://www.tomcoyote.org/hjt/ Unzip en run het. Klik op Scan > Save log en sla het log op als een .txt bestand. Kopieer en plak de inhoud in je volgende post.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.