Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Geschiedenis in IE6

Anoniem
RobJB
4 antwoorden
  • Ik heb mijn systeem nieuw geïnstalleerd. Nu heb ik kennelijk ergens ingesteld dat de geschiedenis van bezochte sites moet worden gewist bij afsluiten van IE6. Maar ik kan het nergens meer vinden en ik wil die geschiedenis wél getoond krijgen!
    Er draait nog niet veel op de pc (XP Pro), maar wel AdAware, ZoneAlarm, McAfee VirusScan, TweakUI, Ashampoo Privay Protector en MailWasher. Iemand een advies? Bedankt
  • in de browser: Exta> internetopties>geavanceerd> bij het rijtje beveiliging het vinkje weghalen bij 'de map met tijdelijke internetbestanden…etc..
  • in de browser: Exta> internetopties>geavanceerd> bij het rijtje beveiliging het vinkje weghalen bij 'de map met tijdelijke internetbestanden…etc..

    Nee, dat staat niet aangevinkt; en bezochte url's staan toch niet bij de tijdelijke internetbestanden? Maar bedankt voor suggestie!
  • [quote:def4ce4528="katrien"]in de browser: Exta> internetopties>geavanceerd> bij het rijtje beveiliging het vinkje weghalen bij 'de map met tijdelijke internetbestanden…etc..[/quote:def4ce4528]Nee, dit geldt alleen de map Temporary Internetfiles. Geschiedenis staat bij IE6 gewoon onder Extra/Internet-opties/Algemeen. Bijna onderaan staat de instelling van het aantal dagen dat geschiedenis moet worden bewaard. Dit kan ingesteld worden op nul. Is dat hier misschien het geval?

    Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.