Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

iexplorer klapt er telkens uit.

Anoniem
thor2002
4 antwoorden
 • mijn collega heeft een pc waarbij explorer er iedere keer uitklapt. Het probleem is erg halsstarrig: hij start Google, kiest afbeeldingen, typt een string en krijgt de eerste platjes. Als hij dan op volgende drukt is er niets aan de hand. Daarna krijgt hij echter altijd (!) een venster iexplore heeft fouten gegenereerd en sluit nu af. Versie Windows is w2000, esplorer is 5 met SP2. Enig idee wat hiervan de oorzaak is en nog beter: hoe hij ervanaf kan komen?

  Dank,

  Thor2002
 • ben een stap dichter bij de 'waarheid': logboeken zijn toch nog ergens goed voor… Event 4097 door DrWatson. Internet geeft (nog) niet duidelijk aan wat er nu precies aan de hand is. Wel wat opties zoals windows opnieuw installeren… :roll: Tuurlijk, botte bijl methode.
  Het vreemde is eigenlijk dat het volgens mij alleen bij google gebeurt, niet bij bv. yahoo. (ik start natuurlijk google op om ecent 4097 op te vragen, mag je raden wat er gebeurt… :wink: )

  Iemand suggesties (we draaien hier met Norman AV wat ook om de haverklap problemen geeft…)

  Thor2002
 • Als je XP op de machine hebt, kun je event-informatie opvragen bij http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/prodtechnol/winxppro/support/EE_winxppro.asp. Veel helpen zal het niet, de informatie is vaak even summier als de event zelf… Voor het probleem wat je schetst is een goede oplossing: upgrade naar IE6 SP1. Was het trouwens niet Norton AV in plaats van Norman AV, of zijn de vikingen weer teruggekeerd?
 • [quote:22d5ed68c9="Brbnts rkl"]Was het trouwens niet Norton AV in plaats van Norman AV, of zijn de vikingen weer teruggekeerd?[/quote:22d5ed68c9]
  Het is toch echt Norman AV .
  De vikingen zijn er weer. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.