Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

removal tools

Anoniem
Passer
4 antwoorden
 • ik heb net mijn pc gescand en het viel mij op dat er vooral Win32.Kwbot.F.Worm op staat en ik wil die dus verwijderen maar met norton kan dit niet dus zoek ik een removal tool maar die kan ik niet vinden weet iemand waar die is (en misschien toevallig ook een removal tool voor backdoor.Sdbot en W32.sober@mm)

  [b:7ea481abb7]greets nathan[/b:7ea481abb7]
 • Surf naar www.bitdefender.com. Behalve een online scan, hebben ze ook 'free removal tools'. Per worm eentje.
  Tip: als je een tool gebruikt krijg je, na het scannen, een pop-up venster waarin registratie wordt aangeboden. Dat venster is niet makkelijk weg te klikken, maar dat kan als volgt: rechtsklik op de taakbalk, vraag naar 'Taakbeheer', tabblad Toepassingen - en verwijder daar het proces van het pop-up venster.
 • ik heb nog eens gekeken op die site die je mij gaf en daar heb ik niet de removal tools kunnen vinden die ik nodig had weet je misschien nog een andere site :oops:

  [b:dde0d147c0]nathan[/b:dde0d147c0]
 • Wel even zoeken op die site! Het eerste virus wat je noemt staat op pagina http://www.bitdefender.com/bd/site/virusinfo.php?menu_id=1&v;_id=3; onderaan de pagina staat de link voor de download van de removal tool…
  Bij iedere worm staat ook een beschrijving hoe je het ding hebt opgelopen - misschien toch iets kritischer omgaan met KaZaA?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.