Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Trojans en Norton Antivirus 2004

Anoniem
M@rc
4 antwoorden
 • Ik heb toenstraks een paar virussen gehad :( Trojans om precies te zijn , nu heeft Norton AntiVirus ze volgens mij geblokkeerd , alleen als ik m'n systeem wil scannen op virussen dan krijg ik dit te zien : Norton AntiVirus kon uw computer niet scannen op infecties,omdat er tijdens het scannen een kritieke fout is opgetreden. En dan helemaal onderaan staat : 3019,1 Ik heb het gevoel dat dit door de virussen komt , kan dat ? Please Help me.!!!
 • Volgende keer een duidelijker titel kiezen voor je topic. Help is zo algemeen. :wink:
  Maar probeer eens online te scannen, kijk dan of je virussen kan verwijderen.
  http://housecall.trendmicro.com/
  succes.
 • [quote:c8a3970629="Computerfreakje"]Ik heb toenstraks een paar virussen gehad :( Trojans om precies te zijn , nu heeft Norton AntiVirus ze volgens mij geblokkeerd , alleen als ik m'n systeem wil scannen op virussen dan krijg ik dit te zien : Norton AntiVirus kon uw computer niet scannen op infecties,omdat er tijdens het scannen een kritieke fout is opgetreden. En dan helemaal onderaan staat : 3019,1 Ik heb het gevoel dat dit door de virussen komt , kan dat ? Please Help me.!!![/quote:c8a3970629] eerst blaten ik ben ouwe rot.
  en dan zo een domme topic titel neer zetten.
  schaam je
 • [quote:b7a9db7cc2="plextor"][quote:b7a9db7cc2="Computerfreakje"]Ik heb toenstraks een paar virussen gehad :( Trojans om precies te zijn , nu heeft Norton AntiVirus ze volgens mij geblokkeerd , alleen als ik m'n systeem wil scannen op virussen dan krijg ik dit te zien : Norton AntiVirus kon uw computer niet scannen op infecties,omdat er tijdens het scannen een kritieke fout is opgetreden. En dan helemaal onderaan staat : 3019,1 Ik heb het gevoel dat dit door de virussen komt , kan dat ? Please Help me.!!![/quote:b7a9db7cc2] eerst blaten ik ben ouwe rot.
  en dan zo een domme topic titel neer zetten.
  schaam je[/quote:b7a9db7cc2] sorry :oops: is deze topic titel danbeter ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.