Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

KaZaA Media Desktop 2.6 !

Anoniem
Computerfreakje
22 antwoorden
 • Ik had gezien op www.kazaa.com dat er een nieuwe kazaa uit is , Alleen ze geven zelf toe op de website dat er spyware en reclame bij zit . Dat vindt ik erg knap van de makers jullie niet ? owja nog een vraag , als ik deze versie installeer heb ik dan een mooiere userinterface ? en is er een manier om die spyware en ad-ware te blocken via een programma , ik weet natuurlijk wel dat er KaZaA-Lite is alleen die vindt ik niet zo fijn in het gebruik. Iemand Suggesties of opmerkingen over het bovenstaande berciht ?Plaats ze hier .mvg computerfreakje.
 • als je hem zelf een install dan zijn al je vragen bijna beandwoord
 • [quote:45fb126ab7="plextor"]als je hem zelf een install dan zijn al je vragen bijna beandwoord[/quote:45fb126ab7] Dat wil ik wel doen , alleen dan moet ik wel weten of ik die software die kazaa normaal gesproken mee installeert kan kiezen of je die wil installeren ?
 • gewoon kazaalite installeren, dan heb je geen ellende met spyware.
  En een ip blocker voor foute mp3's enz enz
  http://www.klitesite.com/
 • Kazaa lite is meer dan een gestripte kazaa. Het kan veel meer dingen. Het is duurt te lang om alle opties uit te leggen, maar je kan onder andere films bekijken voordat je hem hebt gedownload!
 • Ik heb hem geinstalleerd KaZaA 2.6 , en ikmoet eerlijk toegeven hij ziet er gelikt uit 8) alleen er zit dus spyware bij kan ik da gewoon erop laten staan ? Ik gebruik ZoneAlarm Pro 4.5 en als antivirus Avast! 4 Professional . Of kan je de gewone KaZaA ook spyware vrij maken en dat ie het dan toch nog doet ? Want ik wil liever met de gewone kazaa werken dan met Lite. Iemand Suggesties ?
 • Ach, als het je geen moer kan schelen dat je gegevens op straat liggen en ze je PC kunnen gebruiken als server, dan moet je het vooral laten zitten natuurlijk. Zonder spyware weigert Kazaa te functioneren. Dus verwijderen die troep, zou ik zeggen.
 • [quote:941823aa6e="BrigitteW"]Ach, als het je geen moer kan schelen dat je gegevens op straat liggen en ze je PC kunnen gebruiken als server, dan moet je het vooral laten zitten natuurlijk. Zonder spyware weigert Kazaa te functioneren. Dus verwijderen die troep, zou ik zeggen.[/quote:941823aa6e] oke , maar wat zijn betere altarnatieven ? Ik zat zelf te denken aan IMesh of EDonkey of Shareaza of Kazaa Lite K+++ of Grokster welke is beter ?>
 • Neem Kazaa lite: dit bevat geen spyware. Is hier trouwens al een paar keer aangeven…..
 • Nog even een vraag als je een programma hebt geinstalleerd waar spy en ad ware in zit en je krijgt geen éen popup of reclame banner in beeld is het dan goed ?
 • Neen.
 • [quote:e092e59a22="M@rc"]Neen.[/quote:e092e59a22] Hoezo nie ?
 • Omdat spyware bestaat uit meer dan banners en popups. De meest geniepige zie je niet, die doen hun werk achter je rug om.
 • [quote:2cbed2d32d="BrigitteW"]Omdat spyware bestaat uit meer dan banners en popups. De meest geniepige zie je niet, die doen hun werk achter je rug om.[/quote:2cbed2d32d] Aha , ik zal Ad-Aware 6 of Spybot Search&Destroy; eens laten scannen dan zet ik hier wel ff op het forum neer wat voor spyware ik allemaal heb :oops:
 • wow 6 keer cydoor 1 keer alexa en heel veel tracking cookies en 3 keer claria is dit erge spyware ?
 • http://accs-net.com/smallfish/cydoor.htm
  claria was vroeger ook wel bekend onder de naam gator
  http://siliconvalley.internet.com/news/article.php/3101611
  http://www.cexx.org/gator.htm
 • [quote:5537f68626="Computerfreakje"][quote:5537f68626="BrigitteW"]Ach, als het je geen moer kan schelen dat je gegevens op straat liggen en ze je PC kunnen gebruiken als server, dan moet je het vooral laten zitten natuurlijk. Zonder spyware weigert Kazaa te functioneren. Dus verwijderen die troep, zou ik zeggen.[/quote:5537f68626] oke , maar wat zijn betere altarnatieven ? Ik zat zelf te denken aan IMesh of EDonkey of Shareaza of Kazaa Lite K+++ of Grokster welke is beter ?>[/quote:5537f68626]
  De snelste manier is in ieder geval bij Nieuwsgroepen downen.
 • Opmerkelijk dat niemand komt met Dietkazaa….
  Een soort plugin die vòòr Kazaa opstart en ook die rotzooi eruitfiltert
  zoals:
  - Cydoor
  - The GAIN (Gator)
  - Altnet Topsearch
  - Altnet Peer Points Manager
  - My Search Toolbar
  - Joltid P2P Networking
  - PopUps

  Lees de info op:

  http://www.dietk.com/

  Greetz,

  Zabbie
 • [quote:c40d2e7346="zabadak"]Opmerkelijk dat niemand komt met Dietkazaa….
  Een soort plugin die vòòr Kazaa opstart en ook die rotzooi eruitfiltert
  zoals:
  - Cydoor
  - The GAIN (Gator)
  - Altnet Topsearch
  - Altnet Peer Points Manager
  - My Search Toolbar
  - Joltid P2P Networking
  - PopUps

  Lees de info op:

  http://www.dietk.com/

  Greetz,

  Zabbie[/quote:c40d2e7346] EN hoewerkt die DietKaza dan ?
 • Bestaat er een handleiding over hoe je Dietkazaa moet gebruiken ?want als het idd spyware verwijdert wil ik het wel gebruiken .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.