Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Hccnet Veilig aangeschaft, nog nooit zoveel spam!

Anoniem
Henk Bakker
5 antwoorden
 • Ik heb sinds kort hccnet veilig aangeschaft. Sinds dat moment krijg ik een giga hoeveelheid span in mijn mailbox, allemaal uit de U.S.A. Heeft iemand dezelfde ervaringen?
 • Ja, helaas wel. Ik heb nog wel gekozen voor strenge beveiliging. Maar het wordt er niet minder op.
 • Ik heb zelf chello en had veel last van spam. Daarom ben ik overgestapt op outlook 2003. Daar staat de beveiliging op streng, en heb de vertrouwde adressen toegevoegd omdat ik anders het risico loop, dat vertrouwde mailtjes in de prullenbak verdwijnen. Het automatisch verwijderen van ongewenste mail heb ik pas ingesteld, toen ik zeker van de instellingen was. Ondertussen is chello bezig met het aanpassen van de mailservers.(IDG webwereld 11-12-'03)
 • toch vaag dat die naam van die hcc steeds maar weer naar boven komt ivm spam …

  tis dak beter weet, maar je zou er toch bijna van gaan denken ..

  overigens heb ik nog steeds geen last van ingeblikte ham …

  4 adressen waarvan ik er drie dagelijks bekijk .. en de enige spam die ik krijg is van de gemeente capelle eens per maand… thnx ma en pa …

  en op het vierde komt eigenlijk alle spam, die ik gelijk eens per week verwijder … hail hotmail :p
 • [quote:ff45d21ae3="Henk Bakker"]Ik heb sinds kort hccnet veilig aangeschaft. Sinds dat moment krijg ik een giga hoeveelheid span in mijn mailbox, allemaal uit de U.S.A. Heeft iemand dezelfde ervaringen?[/quote:ff45d21ae3]Zeer veel mensen bij HCC-net hebben een adres als bakker.nn@hccnet.nl
  Eén mailtje gericht aan zo'n vrij algemene naam dus aan bakker.1 t/m bakker.99, en het is altijd prijs. De niet uitgeven adressen rollen er vanzelf uit.

  Helaas dezelfde ervaring, gemiddeld zo'n 80 per dag.

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.