Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Homebanking werkt niet meer

Anoniem
MAB
7 antwoorden
 • Van de ene op de andere keer kan ik niet meer op de pagina voor mijn homebanking terecht. Van een andere computer wel. Heb de instellingen voor Java veranderd bij de firewall, Heb zelfs geprobeerd zonder firewall. Heb de instellingen in de Explorer (5) geprobeerd te veranderen: geen resultaat. Wat moet ik doen om de pagina weer op mijn scherm te krijgen? Het systeem draait onder win98SE met Norman Firewall en -antivirus. HELP!!
 • Upgrade anders een je Internet Explorer 5 naar Internet Explorer 6. Misschien dat het probleem verhelpt.

  Je hebt dan ook niet zoveel veiligheidslekken! :wink: :wink: :wink:
 • Mijn systeem is een celleron 300 MHz met 64 Mb. Ik weet niet of Explorer 6 daarop draait.
 • Ik heb thuis 16 PC's staan, en eentje daarvan is een Pentium 133 MHz, ik heb daar Windows 2000 Pro op draaien. Ik heb daar dus ook Internet Explorer 6 op draaien.

  Dus als jij bijna 3 keer zo snelle PC hebt, dan zal het toch zeker wel moeten werken :wink:

  Suc6
 • Ik heb inmiddels van alles geprobeerd, en zie me nu genoodzaakt om toch maar op explorer 6 over te stappen, maar hoe? Waar krijg ik die (upgrade) vandaan?
 • Windows update al geprobeerd?
 • [quote:00274e2ea2="MAB"]Van de ene op de andere keer kan ik niet meer op de pagina voor mijn homebanking terecht. Van een andere computer wel. Heb de instellingen voor Java veranderd bij de firewall, Heb zelfs geprobeerd zonder firewall. Heb de instellingen in de Explorer (5) geprobeerd te veranderen: geen resultaat. Wat moet ik doen om de pagina weer op mijn scherm te krijgen? Het systeem draait onder win98SE met Norman Firewall en -antivirus. HELP!![/quote:00274e2ea2]

  Gebruik je soms een proxyserver?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.