Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

beste virusscanner

Anoniem
webspider
6 antwoorden
 • welke is de beste viruscanner mss nog eens goed voor een poll
 • Dit soort vragen stellen op een forum is vragen om problemen:

  1) Die vraag is al herhaaldelijk gesteld.
  2) Leidt tot welles\nietes spelletjes.

  Zelf wat anti-virusprogramma's uitproberen is het beste. Dan bepaal JIJ wat het beste is. :wink:
 • Zoals hierboven al opgemerk hangt dit af van personelijke voorkeur.

  Ik kan bv niet overweg met Norton Antivirus. En werk al jaren tevreden met McAfee. Echter vrienden van me hebben precies het omgekeerde en zweren weer bij Norton. Daarnaast zijn er natuurlijk nog talloze andere goede virusscanners.
 • misschien heb je hier wat aan.

  8 januari 2004 - De meeste antivirusprogramma's onderscheppen en verwijderen niet alle virussen, zo blijkt uit een test van virusscanners door de Consumentenbond. De gratis antisoftware AVG laat vier van de vijf zogenaamde Trojaanse paarden door, Norman laat de helft langsglippen. Een Trojaans paard is een virus, vermomd als programma dat lang onopgemerkt op de computer blijft en schade aanricht als het geopend wordt. Virusscanner Avast staat het downloaden van virussen gewoon toe.
  Bekende antivirusprogramma's als McAfee, Norton en Kaspersky komen goed uit de test. Ook de geteste firewalls bieden voldoende bescherming. In totaal zijn acht losse virusscanners, drie firewalls en vier bundels met beide soorten software getest. Het onderzoek van de Consumentenbond is uitgevoerd in samenwerking met de Britse variant Consumers Association. Alle resultaten zijn terug te vinden in De Digitale Consument.
 • En we weten allemaal hoeveel verstand de Consumentenbond heeft van computer-gerelateerde zaken ….
 • Ik zelf gebruik al tijden de AVG scanner en ben daar tevreden over. Volgens de consumenten bond laat hij nogal wat door. Je kan de test resultaten gebruiken zoals je zelf wilt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.