Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Inloggen gaat niet

Anoniem
None
1 antwoord
  • Als gebruiker van HETNET kom ik het volgende probleem tegen.
    Wanneer ik NETMAIL ga gebruiken wordt er gevraagd om gebruikersnaam en ww. Na deze goed te hebben ingevuld wordt in gelogd in NETMAIl van HETNET. Zodra het volgende scherm verschijnt krijg ik tot 3x een kleiner aanmeldscherm met nogmaals de vragen gebruikersnaam en ww. Op de achtergrond gaat het inloggen bij NETMAIL gewoon door. Na deze 3 schermpjes te hebben weg geklikt kan ik NETMAIL gewoon gebruiken. Wanneer ik echter een andere MAP aanklikt krijg ik de melding dat ik niet ben aangemeld en komt er de fout melding 401.
    Wanneer ik naar die 3 onverwachte schermpjes kijk komt dit uit windows XP en niet vanuit HETNET.
    Waar moet ik een vinkje zetten of iets veranderen om deze 3 extra vragen niet meer te krijgen.
    In IE staan de beveiliging op standaard waarden, NIS staat op op mijn systeem. Deze uitzetten helpt niet.

    Wie kan mij advies geven zodat ik deze schermpjes niet meer krijg.
    Oh. wanneer ik een andere PC hier in huis gebruikt (ook XP met NIS) krijg ikdeze schermpjes niet te zien en werkt HETNET NETMAIL zoals het moet. 1x Aanmelden en verder.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.