Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

iemand valt mij lastig, wat is daar aan te doen

Anoniem
paby1998
4 antwoorden
 • Hoiiiiiiiiii, :D

  Ik word constant lastig gevallen door iemand die mij mailtjes stuurt met daarin de wijze worden :wink: eikel klootzak idioot en zo kan ik nog wel ff doorgaan.
  Opzich niet erg, ik herken me in sommige ook nog wel. :lol:
  Delete en klaar 8) hoewel het soms vervelend is.

  Maar nu gaat die idioot me virussen sturen :evil: en ik heb geen idd wat ik daar nu aan kan doen. Gelukkig heb ik wel een goede virusscanner. 8)

  Hoe kan ik van zo een idioot afkomen. Hij gebruikt allemaal hotmail adressen. :x

  Wie weet raad voor mij :oops:


  paby :roll:
 • Probeer een programma (spamfilter) waarbij je deze woorden in kan vullen, zodat deze e-mails niet binnen komen.

  Neem een ander e-mail adres voor prive gebruik. (En hou je zelf er aan)

  Neem een ander e-mail programma en of brouwser(Opera, Mozzilla)

  zoek met google of kijk bijvoorbeeld op www.download.com

  Gr, NoNoAD
 • In outlook (en express) kun je email adressen toevoegen aan ongewenste post. Dan worden ze automatisch verwijderd. Bovendien kun je filters aanmaken die controleren op bepaalde woorden en daar bepaalde acties aan hangen. bv het verwijderen van het mailtje.
 • [quote:985120a9e0="bosjvd"]In outlook (en express) kun je email adressen toevoegen aan ongewenste post. Dan worden ze automatisch verwijderd. Bovendien kun je filters aanmaken die controleren op bepaalde woorden en daar bepaalde acties aan hangen. bv het verwijderen van het mailtje.[/quote:985120a9e0]Ja, en zelfs zo, dat ze meteen, zonder dat je ze hoeft te zien, automatisch van de server worden verwijderd. Dan mis je dus sowieso die ergernis. Probleem kan het zijn als zo'n druiloor zich steeds achter een andere identiteit verschuilt. maar dan nog kun je filteren op de gebruikte scheldwoorden, eventueel met verschillende spellingsvarianten, b.v. "kl00tzak" met nullen i.p.v. letters o. Hoe dan ook, er zijn echt wel manieren om geen last meer van zo'n kinderachtig iemand te hebben.

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.