Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

norton 2004

Anoniem
marotick
9 antwoorden
 • Hoi ik wil norton 2004 installeren maar ik hoor verschillende meningen kan iemand hier meer over vertellen, werkt het goed of heb je er alleen maar problemen mee ik hoor het wel mvg mastah…….
 • als ik het zo lees is het een illigaale versie.
  als je norton in de winkel heb gekocht dan stel je niet deze vraag
 • nee is voor mijn broer die wil de nieuwe norton 2004 kopen maar volgens andere geeft die alleen maar problemen, dus wou ik graag van andere een mening horen die hem al hebben.
 • Zijn trialversies daar juist niet voor bedoeld?
  http://nct.symantecstore.com/fulfill/0001.105#nav
 • Hoi Ben Jonson dat klopt maar je hoort van die verhalen dat norton 2004 niet goed werkt en er nog kinder ziektes in zetten weten jullie hier meer van of is dit allemaal flauwekul mvg mastah……..
 • Ik kan niet uit ervaring spreken (heb het programma niet), dus of die verhalen kloppen…. (je hoort erg veel verhalen).

  Ik weet wel dat sommige gebruikers alleen maar hoofdpijn hebben met Symantec-producten….andere tevreden gebruikers daarentegen hoor je niet :)

  Ik zou zeggen, oordeel zelf, installeer eerst een trial en ervaar zelf hoe goed\niet goed het programma draait op die PC.
 • Hoi ben ik wou dus een beetje informatie horen zelf heb ik 2003 doet het prima, maar bij mij broer is die afgelopen en wil dus de nieuwe versie kopen omdat die dus meer kan zoals spyware en wormen die scant die ook wat norton 2003 niet doet, die herkend ze helemaal niet, en zo als ik een beetje rond hoor word dit het jaar van de virus vandaar de nieuwe versie. mvg Mastah
 • [quote:de661c28c0="mastah"]Hoi ben ik wou dus een beetje informatie horen zelf heb ik 2003 doet het prima, maar bij mij broer is die afgelopen en wil dus de nieuwe versie kopen omdat die dus meer kan zoals spyware en wormen die scant die ook wat norton 2003 niet doet, die herkend ze helemaal niet, en zo als ik een beetje rond hoor word dit het jaar van de virus vandaar de nieuwe versie. mvg Mastah[/quote:de661c28c0]
  er scheen in de eerste serie van 2004 een bug te zitten met de activatie code. ik heb een ook gehad norton 2004 meteen verwijderd . hij liep vast met het afsluiten van emule.
  dus niet aan beginnen , je krijgt er spijt van! ben terug gegaan naar norton 2003 pro
 • Norton Systemworks 2004 en Norton Internet Security 2004 werken bij mij perfect. Al vanaf het begin der tijden ben ik verzot op Symantec produkten. Nooit problemen. Sterker, ik was een keer een partitie kwijt omdat ik met Partition Magic(*) en DriveImage(*) zat te klungelen. Mooi dat Windoctor van Norton de boel heeft gered! :D

  * Was Powerquest. Produkten zijn inmiddels overgenomen door Symantec.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.