Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

norton personal firewall vernieuwen?

Anoniem
webspider
10 antwoorden
 • Over 2 weken loopt mijn abonnement af van mijn norton personal firewall af en zou ik die moeten vernieuwen maar is dat wel echt nodig …ik bedoel hij haalt dan geen nieuwe updates meer binnen maar is dat erg ?

  De firewall is er toch alleen maar om bepaalde poorten te beveiligen wat hebben die updates (eigenlijk)dan voor zin?

  Zou ik hem niet gewoon kunnen blijven gebruiken met de oude definities?
 • Ja hoor jij wel.
 • Geef [b:3ed7020e25]dan [/b:3ed7020e25] geen antwoord!
 • Die updates zijn er niet voor niets. Je kunt norton gewoon uninstaleren, je registersleutel schoonmaken, en eventuele achtergebleven mappen en bestanden. Vervolgens installeer je norton weer, ej kunt er weer een jaar tegen aan. Nog mooier gaat het met NSW.
 • Als Norton van jullie moest bestaan kwamen er nooit updates…
 • Voorheen kon ke langer toe voor t geld wat t koste. Het is toch te gek, dat je na een jaar je knip weer kunt trekken. Trouwens gebruik die bende niet meer.
 • ik zou eerlijk gezegd geen geld uitgeven voor een firewall zolang ZoneAlarm gratis te verkrijgen is. Is een prima programma, houd 99,9 % tegen.

  voor mij voorlopig niets anders.
 • [quote:8c9ee71e9a="bbx"]ik zou eerlijk gezegd geen geld uitgeven voor een firewall zolang ZoneAlarm gratis te verkrijgen is. Is een prima programma, houd 99,9 % tegen.

  voor mij voorlopig niets anders.[/quote:8c9ee71e9a]

  Dan wel even de nieuwe versie downloaden: http://www.zdnet.nl/News.cfm?id=34229
 • [quote:ade173b4b5="gezina"][quote:ade173b4b5="bbx"]ik zou eerlijk gezegd geen geld uitgeven voor een firewall zolang ZoneAlarm gratis te verkrijgen is. Is een prima programma, houd 99,9 % tegen.

  voor mij voorlopig niets anders.[/quote:ade173b4b5]

  Dan wel even de nieuwe versie downloaden: http://www.zdnet.nl/News.cfm?id=34229[/quote:ade173b4b5]

  Je hebt natuurlijk hartstikke gelijk als je zegt dat Zone Alarm een uitstekende gratis firewall is. Voor mij -en voor vele anderen- is een groot nadeel dat deze alleen Engelstalig is. Op zich niet zo'n probleem, maar om de firewall optimaal te benutten is een juiste instelling van essentieel belang. En dat is nu de bottlenek, mijn technisch Engels is niet van dien aard dat ik hier op durf te vertrouwen. Dat is nu juist het mooie van Norton, het is Nederlands en een nog groter pluspunt is dat je nauwelijks iets handmatig hoeft in te stellen.
 • maar om nu elk jaar 50 euro te gaan betalen ….. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.