Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Beetje vreemd...

Anoniem
testing
4 antwoorden
 • …dat ik als ik mij hier registreer ineens plat gegooid word met virussen op het betreffende mail adres dat ik dan gebruik. Ik heb inmiddels een andere naam gebruikt en nu weer hetzelfde, daarom plaats ik het nu weer ff onder een andere naam want ben hier toch niet zo blij mee. Krijg iedere keer mails met een attachment van een .pif bestand en de text in de mail is meestal deze See the attached file for details.

  Zijn er nog meer die daar last van hebben? dacht toch echt dat mijn mail adres niet te zien was en verder gebruik ik die adressen niet voor fora of iets anders. Iedere keer is het raak als ik hier gepost heb :-? Toeval?
 • a. heb er nog nooit last van gehad, ook niet toen ik mijn mailadres nog zichtbaar liet voor anderen. (maar op fora is idd beter dat je het niet doet)
  b. onder jouw naam testing zie ik in je profiel géén mailadres
  c. normaal is het niet maar :oops: 'k weet er ook geen uitleg voor of het zou moeten zijn dat je een virus hebt of gehackt bent. Maar je hebt vermoedelijk toch een antivirusprogramma en een firewall veronderstel ik.

  Veel is het niet, maar toch al iets? Groeten dus, Testing (of wie je dus ook bent :D )
 • Ja ik ben idd goed beveiligd voor zover ik weet. Heb ook nog nooit een virus in mn systeem gehad, als ze binnen komen gooi ik ze ook direct weg maar vind het wel erg vervelend als ik zo'n 5 maal per dag een virus toegestuurd krijg…

  Groet Testing :wink: :D
 • Ook ik heb hier geen last van. Overigens krijg ik regelmatig virus-mailtjes, maar de scanner haalt ze eruit. Nooit enige relatie kunnen ontdekken tussen het posten in dit of welk ander forum dan ook en het ontvangen van virus bevattende mailtjes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.