Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Anonymizer Privacy Manager

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik ben er al uit hoe het werkt. Je logt in via hun site. Je IP adres is dan inderdaad onzichtbaar. Ik heb het geprobeerd via www.grc.com.

  Maar dat inloggen is vreselijk onhandig en daardoor bijna niet bruikbaar.
 • Heeft iemand van jullie ervaring met Anonymizer Privacy Manager?

  Ik gebruik nu McAfee Virusscanner 8.0, Zonealarm PRO, Ad-Aware Plus, SpywareBlaster en SpywareGuard.

  Als ik een test doe bij Shields Up, is nog steeds mijn IP adres zichtbaar. Bij andere tests blijkt is duidelijk zichtbaar wat mijn IP adres is en wie mijn ISP is. Ook geeft IE 6 (op Windows XP Pro) nog steeds info prijs. Daardoor is het mogelijk om ongevraagde info (ccokies, etc.) te krijgen. Ik maak gebruik van de Privacy optie in Zonealarm, maar ik zou graag willen dat mijn IP en ISP niet bekend zijn.
 • [quote:5b97eac52f="Hythloday"]maar ik zou graag willen dat mijn IP en ISP niet bekend zijn.[/quote:5b97eac52f]
  Dat moet nog uitgevonden worden.


  [img:5b97eac52f]http://www.danasoft.com/sig/Belg.jpg[/img:5b97eac52f]
 • 't Probleem is dat mijn virusscanner perfect werkt evenals mijn firewall. Ik neem nu allerlei maatregelen om problemen te voorkomen. Mijn dochter had enkele maanden geleden een dialer op de computer waardoor er steeds weer een portal opkwam bij het starten van IE. Ik heb alle troep kunnen verwijderen

  Ik neem nu allerlei maatregelen dat zulke dingen worden ontdekt. Maar het IP adres trekt ook vele "vuiligheid" aan. Indien je anoniem surft, heb je minder last van die ongewenste troep. 't Is erg dat 't zo moet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.