Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Zonealarm vs. 5.x

Anoniem
Hythloday
6 antwoorden
 • Heeft iemand ervaring met deze nieuwe versie? Bij mij (ADSL met Win XP Prof. SP1) werkte die direkt na installatie perfekt. Ik kon op geen enkele wijze meer het net op, dus absoluut veilig!! Draai inmiddels weer met de laatste 4.x versie en alles werkt weer.
 • [quote:09117ef07b="jstaaij"]Ik kon op geen enkele wijze meer het net op, dus absoluut veilig!![/quote:09117ef07b]

  Tja, wat wil je nog meer… :D

  Ik zit zelf ook te bedenken of ik die versie moet nemen… Nog andere (positieve) ervaringen?

  Ben vooral ook benieuwd naar het Antivirus prog wat ze ook uitbrengen, is dat wat of niet?
 • Heb er geen problemen mee, maar heb wel bij de installatie aangegeven dat ZoneAlarm zelf een aantal zaken moet configureren i.v.m. de internetverbinding (Internet Explorer, Outlook, je weet wel die MS troep).
 • Ik heb Zonealarm Pro 5.0 als update over versie 4.5 Pro geïnstalleerd. Alle instellingen worden dan overgenomen. Alles werkt perfect. Ik gebruik de cache cleaner elke dag en had ook de "locked index.dat files" laten verwijderen. Die waren inderdaad verdwenen. Maar er was een nieuwe map met temporary internetfiles aangemaakt. Die moest ik dus opnieuw instellen. Alles werkt nu perfect.

  Zonealarm Pro 5.0 controleert of je virusscanner goed functioneert. Die optie kun je uitschakelen. Er is een andere variant, n.l. Zonealarm Internet Security die een virusscanner bevat. Je moet dan de virusscanner die je er nu op hebt staan, deïnstalleren.
 • Hoi,
  Ik heb ook de nieuwste zone alarm,werkt goed alleen na deze update krijg ik geen popup meer van northon dat mijn mail gescand word (staat wel aan bij de opties).
 • Hallo,

  Heb hem ook als update.
  Blokkeerde in eertse instantie alle internetverkeer. Bleek aan de instellingen te liggen (check je programs onder program control)
  Nu geen problemen en werkt het perfect.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.