Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Norton AV 2002 werkt niet meer goed

Herinstallatie wil ook wel 's helpen. Als het idd. een verlopen licentie is, dan ook herinstalleren. Na het de-installeren wel ff alle registry-entries weghalen, met RegCleaner bijvoorbeeld. Anders ziet NAV het niet als een nieuwe installatie.

Anoniem
Obi-wan-kenobi
4 antwoorden
 • Sinds gisteren doet mijn Norton AV 2002 het niet meer goed. Ik kan Autoprotect niet meer inschakelen en hij geeft fout aan bij scannen E-mail.
  Verder staat er dat NAV bezig is met bijwerken en abonnementenservice geeft fout aan. Als ik NAV opstart, blijft het even in beeld en verdwijnt dan weer.

  Ook werken sommige internet toepassingen niet, zo kan ik niet meer inloggen op Mijn Postbank.nl en als ik MSN opstart geeft ie melding "Aanmelden is mislukt, mogelijk vanwege een probleem met je internetverbinding"

  Wie kan mij helpen.

  NAV 2002 8.07.17C
  Windows XP Home Edition Versie 2002 SP1
  Breedverbinding via Casema / Wanadoo
 • Doe eens een online virusscan bij www.housecall.nl
 • Gezien het feit dat ook Postbank en MSN problemen geeft, zal het niet zozeer aan NAV liggen (hoewel je bij Norton nooit zeker bent :) ). Het zou ook kunnen zijn dat je last hebt van spyware die je internetverbinding aan het dwarsliggen is. Kijk een in de Spyware FAQ of je er daar mee uit kan komen.

  EDIT: oh ja; overweeg eventueel een andere virusscanner, zoals AVG (gratis).
 • Hallo

  Is het niet zo dat je abonnement verlopen is!!!
  Moet je wel elk jaar vernieuwen.

  Groetjes

  Radlab

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.