Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Norton Firewall 2004 Langzaam Internet

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Ik gebruik nu Norton Firewall 2004 met de laatste updates. Ik heb mijn pc net opnieuw gedefragmenteerd en windows xp staat erop. Maar ik heb het gevoel dat Norton mijn internet browsen via IE langzamer maakt. Kan dit kloppen en zo ja wat kan ik eraan doen? Heb Chello Classic.
 • probeer eens zonealarm>outpost>sygate.
  en zet wel de firewall van xp zelf uit.
 • Windows xp firewall staat uit maar die andere wil ik niet gebruiken omdat norton de beste is, las ik in computer totaal blad. :wink:
 • Héél betrouwbare test was dat ja…NOT.
  Hoe lang verwart men gebruikersgemak en gelikte interfaces nog met betrouwbaarheid!?
 • nee norton is niet de beste dat zeggen ze.. maar dat is niet zo…

  en inderdaad ziet er mooi uit maar niet functioneel!
 • Op veel forums: men vraagt iets en dan krijg je meningen. Het is in de trend van: ‘ik heb een Opel met startproblemen, wat kan ik eraan doen?’Antwoord: ‘koop een Ford of anders…’ Tja… :wink:

  Norton 2004 is soms ‘te zwaar’. Vertraagd de boel. Het hangt af van je PC en niet van het type verbinding dat je gebruikt. Mits goed geüpdate: Norton werkt prima. Nooit tegelijk andere firewall gebruiken (i.v.m. conflicten).

  grtz
  Falco
 • Beetje domme vraag :oops: , maar hoe zet je de firewall van XP uit ?
 • ach je kunt beter 5 minuten dom zijn door te vragen dan het niet te doen en de rest van je leven dom zijn :p

  je weet wat je weet, maar het belangrijkste is wat je niet weet … :p


  maarre voortaan gewoon ff de help functie in xp gebruiken of hiero de search :wink:  Firewall voor Internet-verbinding in- of uitschakelen
  Open Netwerkverbindingen.
  Klik op de inbel-, LAN- of snelle Internet-verbinding die u wilt beveiligen, en klik vervolgens op Instellingen van deze verbinding wijzigen onder Netwerktaken.
  Voer een van de volgende handelingen uit op het tabblad Geavanceerd onder Firewall voor Internet-verbinding:
  Als u Firewall voor Internet-verbinding wilt inschakelen, schakelt u het selectievakje Mijn computer en netwerk beveiligen door het beperken of verhinderen van de toegang vanaf het Internet in.
  Als u Firewall voor Internet-verbinding wilt uitschakelen, schakelt u het selectievakje Mijn computer en netwerk beveiligen door het beperken of verhinderen van de toegang vanaf het Internet uit.
  Opmerkingen

  U opent het onderdeel Netwerkverbindingen als volgt: klik op Start en klik achtereenvolgens op Configuratiescherm, Netwerk- en Internet-verbindingen en Netwerkverbindingen.
  U moet als beheerder of als lid van de groep Administrators zijn aangemeld om deze procedure uit te kunnen voeren. Als uw computer is aangesloten op een netwerk, is het netwerkbeleid misschien zo ingesteld dat u deze procedure niet kunt uitvoeren.
  Als u het selectievakje Mijn computer en netwerk beveiligen door het beperken of verhinderen van de toegang vanaf het Internet uitschakelt, wordt de firewall op uw computer uitgeschakeld en is uw netwerk kwetsbaar voor ongewenst bezoek.
  Op VPN-verbindingen (virtueel particulier netwerk) of op clientcomputers kunt u Firewall voor Internet-verbinding beter niet inschakelen omdat deze functie het delen van bestanden en printers verstoort.
  Firewall voor Internet-verbinding kan niet worden ingeschakeld op de particuliere verbindingen van de hostcomputer voor Internet-verbinding delen.
  Internet-verbinding delen, Firewall voor Internet-verbinding, Discovery and Control en Netwerkbrug zijn niet beschikbaar in de 64-bits versie van Windows XP.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.