Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Virus Er staat een ecart voor u klaar.

Anoniem
J. de Boer
4 antwoorden
  • Ik wordt overstelpt met e-mails met het opschift Er staat een eCart voor u klaar. De e-mails zijn besmet met een virus door ze niet te openen kan je het virus niet actief maken dus inprincipe is er geen probleem, maar mijn probleem is dat ik dagelijks meer dan honderd van de e-mails krijg met als hoogtepunt 260 stuks e-mails wat kan ik doen om van die e-mails af te geraken HELP HELP EN NOGMAALS HELP.


    TWO OUT OF THREE AIN,T BAD
    ————————————
  • Je kan in je emailprogramma een filter instellen die deze mail direct verwijderd bij binnenkomst. Je kan dan opgeven dat bijvoorbeeld mail met de tekst 'Er staat een eCard voor u klaar' (neem de precieze tekst over) Welk emailprogramma gebruik je?
    Je zou ook een virusscanner kunnen nemen bij je internetprovider (mits die dat ondersteunt) die je mail scant voordat je het ophaalt van de server.
  • Ik gebruik Outlook Expres, en heb als virusscan Norton 2004 Profesional. Norton geef ook aan dat de e-mails besmet zijn, Maar het probleem is dat ik telkens weer al deze e-mail moet verwijderen en niet van het bestoken van deze mails afkom.
  • Al eens een antispam-progje geprobeerd? Met MailWasher bijvoorbeeld kun je dergelijke mails direct van de server van je ISP laten gooien, dus zonder ze eerst binnen hoeven te halen. Of je kunt met dit progje een filter aanmaken dat deze mailtjes voortaan blokkeert.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.