Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Virusvraag met Norton 2004

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb even een virusscan gedaan met Norton 2004. Nu waren eer ene heleboel nieuwe files geinfecteerd met o.a. het virus 32.Jeefo. Nu kan ie dat virus niet verwijderen maar wel in quarantine doen. Wat houd dit in en is het virus dan nog schadelijk? Iemand bekend trouwens met dit virus en kan ik het zelf handmatig verwijderen?
 • update je NAV volledig, disable systeemherstel, reboot in safe mode, run full system scan dan kan hij hem waarschijnlijk wel fixen :wink: succes :wink:
 • Boot in safe mode en verwijder de besmette file uit de Quarantaine map. Klaar.

  Zal m'n mening over Norton gemakshalve achterwege laten…voor je 't weet sta je weer als zwart schaap in het NSB topic vermeld.
 • [b:ce0fc1fae7]off topic:[/b:ce0fc1fae7]
  rustig maar, maar met alleen zo'n smiley help je de TS niet mee hoor :roll:
 • Maybe noob vraag, maar hoe boot ik in safe mode? :oops: :lol: Ik heb een gericom laptop met XP home edition :P
 • Booten in safe mode gaat als volgt:

  Tijdens het opstarten zie je, vlak vóórdat het scherm met het logo en het bewegende balkje te zien is, een witte balk onderin je scherm op een volledig zwarte achtergrond. Terwijl die balk zichtbaar is, druk je op F8 (gewoon een paar keer achter elkaar, het kan geen kwaad). Dan krijg je een lijstje met opstartmogelijkheden. Kies daar voor "veilige modus", [i:d1f43c378d]niet[/i:d1f43c378d] die met opdrachtprompt, dat kan niet als je NAV wil starten.
 • Ik zie helemaal geen witte balk dan hoor :o ik moet na de power on self test meteen op de F8 rammen en dan krijg ik inderdaad dat menuutje te zien,en anders dus echt niet,dus er zit verschil in :roll:
 • [quote:c0385d2107]ik moet na de power on self test meteen op de F8 rammen en dan krijg ik inderdaad dat menuutje te zien[/quote:c0385d2107]

  ja die moet je hebben :wink: en als het goed is staat daar: opstarten in veilige modes.

  die moet je doen en dan gaat die zijn gang wel :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.