Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Infectie blokkeert o.a. virus en andere software.

Anoniem
Venzent
2 antwoorden
  • Na het laden van e-mail, volledige bescherming was aanwezig,
    veranderden de ikonen op de desktop van uiterlijk en de bijbehorende software was niet meer bereikbaar. Scannen van de PC op het internet leverde niets op behalve dat Panda beweert dat er niets aan de hand is en Norton laat het afweten omdat er blijkbaar geen ActiveX + scripts kunnen worden geladen. Ik kan dit niet veranderen want de toegang daartoe is er ook niet meer. Een 'intelligent'virus dus dat een goede aanpak behoeft. Wat zou het kunnen zijn?
  • [quote:f891e6588d="w.weener"]Na het laden van e-mail, volledige bescherming was aanwezig,
    veranderden de ikonen op de desktop van uiterlijk en de bijbehorende software was niet meer bereikbaar. Scannen van de PC op het internet leverde niets op behalve dat Panda beweert dat er niets aan de hand is en Norton laat het afweten omdat er blijkbaar geen ActiveX + scripts kunnen worden geladen. Ik kan dit niet veranderen want de toegang daartoe is er ook niet meer. Een 'intelligent'virus dus dat een goede aanpak behoeft. Wat zou het kunnen zijn?[/quote:f891e6588d]
    Wat versta je onder "het laden van email", is dat het opstarten van je emailclient, het binnenhalen van je mailtjes, of het openen van een email?
    Op welk moment wijzigde de iconen op je bureaublad? Krijg je een foutmelding als je een icoon dubbelklikt? Kan je wel het programmapad bekijken en zoja, kan je ernaartoe bladeren? Probeer eens te scannen met AVG (www.grisoft.com). Herstelpunten aanwezig?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.