Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

hardeschijf schoonmaken ---> probleem

Anoniem
gerben
4 antwoorden
 • hallo,
  aangezien ik nog maar 1 GB op 1 van me 2 HS heb wil ik alles wat ik niet meer gebruik eraf halen ik wil toch even zeker weten of dit nix is.

  er staaan allemaal van die gele mappen alleen ze ze zijn doorzichtig en hebben de naam found.001 found.002 enz. als ik er op druk krijg ik allemaal files met namen als FILE000.CHK1 enz. en als ik die open krijg ik dat ik ze niet kan openen..

  neem aan dat dit weg kan.
  ik heb voor de zekerheid een screen gemaakt, ik heb ze alleen op me bureaublad gezet want als ik een screen maak op een witte achtergrond lukt het niet, nu staan ze er ook vaag op maar je ziet ze i.i.g.

  ook wil ik wel is weten wat het nou is, als ze weg kunnen of niet.

  bvd  [img:af5087e2d0]http://www.scooter-freaks.nl/uploader/images/18213.jpg[/img:af5087e2d0]
 • Meestal zijn .CHK-bestanden ge-recoverde bestanden. Die krijg je als je computer opeens uitvalt en daardoor scandisk wordt gestart; als deze beschadigde bestanden vindt worden die opgeslagen als file001.chk, file002.chk etc.

  Volgens mij kan je deze bestanden zonder probleem wissen, zeker als je verder geen problemen ondervindt.
 • Inderdaad, gewoon wissen, je kunt er toch niks meer mee.
 • Nog even een opmerking over je afbeelding. Die is behoorlijk groot en kost dus veel download tijd. Nog niet iedereen heeft breedband, dus mocht je het nog eens willen "illustreren" probeer je plaatje dan iets te verkleinen.
  :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.