Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Popups

Anoniem
gerben
7 antwoorden
 • Ik draai zonealarm pro 5.0 en heb in mijn browser ingesteld dat popups geblokt moeten worden. Als ik naar een bep website ga wordt er toch een popup scherm geopend met daarin een bloodhound.exploit.6 trojan.
  Heeft iemand een idee hoe ik dit kan voorkomen?

  bedankt,
 • heb zelf ook van alles geprobeerd om met diverse pop-up blockers pop-ups tegen te houden(waaronder zone alarm) in internet explorer. Maar 100% heb ik het nooit gekregen totdat ik ben overgestapt ben op firefox aangezien hier een goede ingebouwde pop-up blocker zit. En je kunt hem gewoon naast IE installeren om te proberen.
 • Ik had firefox al geinstalleerd als standaardbrowser dus daar kan het niet aan liggen (toch bedankt voor de tip).
  Kan het aan de website liggen die ik bezoek?
 • zou kunnen, tenminste ik ga ervan uit dat je de pop-ups hebt geblokkeerd in mozilla firefox. en dat die niet voorkomt in de lijst waar het toegestaan is ga maar eens naar tools ->options -> web features dan staat ernaast een lijst met websites die toestemming hebben om pop-ups te openen
 • [quote:501dcfe5c6]zou kunnen, tenminste ik ga ervan uit dat je de pop-ups hebt geblokkeerd in mozilla firefox. en dat die niet voorkomt in de lijst waar het toegestaan is ga maar eens naar tools ->options -> web features dan staat ernaast een lijst met websites die toestemming hebben om pop-ups te openen[/quote:501dcfe5c6]

  geen websites staan toegevoegd in de lijst, en de optie 'blokkeer popups' is geactiveerd.
 • De meeste popup blokkers werken niet bij popups die door een extern javascript worden aangeroepen. Zoals bijvoorbeeld op packetnews (btest.js).

  http://www.packetnews.com/search.php?kw=test
 • Inderdaad de site (waardoor ik deze post startte) was packetnews.com.
  Hier is dus niets aan te doen?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.