Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Vraag over Kaspersky

Anoniem
gerardb
4 antwoorden
 • Sinds een paar dagen heb ik NAV verwijdert en Kaspersky geïnstalleerd. Nu doet zich het verschijnsel voor dat als ik de PC opstart en het bureaublad al 'compleet' is, de harde schijf nog zeker een halve minuut actief is. Wellicht wordt er iets gescand, maar ik kan nergens bij instellingen vinden wat het wezen kan. Tijdens de actie van de harde schijf kan er overigens nog geen programma worden opgestart, het systeem is dus nog bezet. Iemand enig idee? of soortgelijke ervaring?
  Nu niet zeggen installeer dan NOD32! in een andere threed heb ik reeds uitgelegd dat ik die helaas met geen mogelijkheid geïnstalleerd krijg.
 • Het schijnt dat Norton zich diep in het register nesteld.
  Wellicht moet je daar induiken om sleutels te verwijderen.
  aan Kaspersky ligt het niet; die draait bij mij trouwens probleemloos.
 • Mrs. Birdlover,
  Zover ik kan beoordelen draait Kaspersky bij mij ook prima, alleen vroeg ik mij af of die -lange- actie van de harde schijf door een medegebruiker onderschreven kon worden. Wat ik er nog aan toe kan voegen is het volgende: zoals je weet staat rechtsonderin de systemtray het Kaspersky icoon. Het is een rode letter 'K' waarvan het gedeelte dat rechts naar onder wijst een zwart pijltje is. Gedurende de harde schijf actie - als het opstarten eigenlijk al klaar is- knippert dat zwarte pijltje. Misschien is de uitleg zo iets duidelijker.
 • Sorry, ik lees het berichtje nu net pas.
  Bij mij knippert het zwarte pijltje van het ikoontje helemaal rechts in de taakbalk nooit…..
  Het hele icoontje komt op, en blijft zoals het is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.