Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Spybot S & D

Anoniem
GreatWhite
6 antwoorden
 • Als ik met Spybot S & D (versie 1.13) scan krijg ik meestal de melding: Gefeliciteerd, geen Spybots gevonden. Er onder staan dan een aantal zaken ( in het groen) aangegeven die, naar ik mij heb laten vertellen, niet schadelijk zijn, maar door Spybot wel als 'problemen' worden aangemerkt. Mijn vraag is: zijn deze onschuldig, en zo ja, dan hoef ik ze ook niet in beeld. Maar ik kan de instelling waar ik dit mee uit kan schakelen niet vinden. Is er iemand die dit weet?
 • Wat voor een items komen tevoorschijn? Kan je er even een screenshot van maken?

  spybot als actief venster —> alt + prt scr —> paint openen en plakken —> opslaan als jpg —> uploaden (via www.imageshack.us kan je dat doen als je zelf geen webspace hebt) daarna zie je vanzelf staan hoe je kan linken, maar voor als het niet lukt, zoek dan deze op: [code:1:ca9d49fba7][img]adres[/img][/code:1:ca9d49fba7] en kopieer en plak hem in je volgende post.
 • de dingen in het groen zijn vrnl userlists en gebruikssporen enzo

  de zwarte zijn registeronregelmatigheden …

  de rooiw spybots …
 • Dagje weggeweest dus een beetje late reactie. Ik zou graag een screendump willen plaatsen pcguy, -een afbeelding zegt vaak meer dan honderd woorden- maar helaas krijg ik dit niet voor elkaar. Een HJackThis log bv gaat prima met knippen en plakken, maar een afbeelding werkt op de een of andere manier niet. Ook niet via bv Paint of Word. Ik werk meestal met SnagIt. Wellicht heb je hier ook een oplossing voor?
 • FoXiERotjEknoR heeft reeds het antwoord gegeven dus lijkt mij een screenshot overbodig.
 • Niet helemaal goed gelezen Great White, op het laatste gedeelte van mijn vraag heb ik geen antwoord.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.