Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Virus?

Anoniem
None
48 antwoorden
 • Open hijackthis,
  Rechtsonder staat de knop "config" klik daarop
  Dan krijg je een scherm waarin bovenin vier knoppen staan, kies de laatste met het opschrift: "misc tools"
  Zet een vinkje voor: "list also minor sections (Full)"
  En voor: "list empty sections (complete)"
  Klik dan op de knop: "generate startuplist log"
  Bevestig met "ja"
  Post de inhoud van het txt bestand wat opent in een nieuwe post.
 • Sinds enige tijd heb ik het volgende op mijn computer.
  Heel vaak in Outlook Express (5.0) en af en toe daarbuiten komt mijn inbelscherm op. Tot voor gisteren/eergisteren (weet niet meer precies) heb ik altijd geweigerd mijn password op te geven en te laten inbellen.
  Maar gisteren (of eergisteren, daar wil ik vanaf zijn) heb ik toch eens laten bellen. Er was internet-activiteit zonder dat er zichtbaar iets gebeurde. Ik heb binnen enkele seconden op de noodrem getrapt (in Zone Alarm op de STOP knop). Vanmorgen belde mij iemand dat hij een virus van mij heeft ontvangen via E-mail. Ik heb die persoon niet zelf gemailed.
  Ik heb vanmorgen de allerlaatste virus-definitie-files gedownload en de computer laten doorlichten: geen virus of verdachte dingen gevonden.
  Heb dus ook ZA en altijd aanstaan.
  Virus-scanner: F-prot van Frisk Software
  Zou dat tóch een virus kunnen zijn?
  Kan iemand mij links naar on-line virusscanners verschaffen?
  Heeft iemand zoiets al een eerder bij de hand gehad?

  MVG, perloc
 • http://www.pandasoftware.com/activescan/com/activescan_principal.htm

  http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp

  http://www.bitdefender.com/scan/licence.php

  Verschillende sites. Wat de ene vindt, vind de andere niet. Maar samen zijn ze goed.

  grtz
  Falco
 • zou ieder geval ook eens via MSCONFIG kijken wat er allemaal wordt opgestart als je de computer aanzet. Mocht je iets niets vertrouwen dan kun je het beter uitzetten daar je het altijd nog kunt aanzetten. Je kunt ook naar het bestand gaan wat je verdacht vind en even bij de "eigenschappen" kijken wat voor bestand dit is (meestal een exe of een dll).

  programma's als spysweeper kunnen een verandering in je opstartbestanden waarnemen en waarschuwen dan direct, zeer handig!!
 • Falco
  Panda ligt er tijdelijk uit.
  Wat betreft Bitdefender en Trend hang ik al meer dan 2 uur aan de telefoonlijn met 3 kbyte/sec. Trend heeft wat geladen, duurde een half uur, ik moest opnieuw IE starten en toen begon ie weer opnieuw te laden. Dat heb ik maar afgebroken. Trend is bezig "engine en pattern file" te laden. Dat duurt al een uur en is nog maar (iets meer) op de helft.
  Helaas heb ik hier (Beira - Mozambique) nog geen snelle Internet verbinding tot mijn beschikking.
  Ik had gehoopt dat er iemand zou zijn, die dezelfde ervaring met een oplossing zou hebben.
  MVG perloc
 • Perloc,
  Ik wist niet dat Panda er uit lag. Maar als ik het lees dan heeft dat geen zin (Panda) omdat dat net zolang gaat duren als de anderen (trend, etc)
  Check dat even als je PC vrij is van spyware en eventueel verwijder + blokkeer deze. Hierbij een lijst van gratis progjes. Dat zou wat sneller gaan dan online scan.
  1- CwShredder: open programma en laat de boel scannen en vervolgens fixen;
  http://www.majorgeeks.com/download4086.html
  2- AdAware: na installatie moet je eerst updates downloaden. Scan daarna PC en verwijder
  Gevonden “rommel”: http://www.snapfiles.com/get/adaware.html
  3- Spybot: na installatie check voor updates. Als je updates hebt gedownload, voordat je gaat
  Scannen, klik op immuniseer en laat de boel immuniseren. Vervolgens scan en verwijder
  rommel: http://www.download.com/3000-8022-10122137.html
  4- SpywareBlaster: na installatie, check voor updates en zet deze op de PC. Enable bescherming. Deze programma draait daarna op de achtergrond.
  http://www.javacoolsoftware.com/sbdownload.html
  2 t/m 4 regelmatig updaten

  grtz
  Falco
 • Oke. Heb AdAware maar een oude. Zal opdaten.
  Ook de rest.
  Kom terug als ik meer weet.
  Dank, perloc
 • Hoe bedoel je ‘oude’? Sommigen gebruiken de SE versie maar anderen hebben wat problemen mee.
  Vergeet niet bij Spybot na iedere update om te immuniseren met de nieuwe updates. Dit werkt goed en houdt stilletjes e.a. tegen.
  Dat is ook met SpywareBlaster, na downloaden updates je moet steeds op Enable all protection klikken.

  grtz
  Falco
 • De AdAware, die ik had, was enige jaren oud. Heb de nieuwe gedownload, evenals Spybot en Shredder.
  De nieuwe AdAware haalde er maar liefs 34 uit, Spybot haalde er ook nog eens een stuk of 7 uit. Maar twee als spyware aangemerkte items (van die vermaledijde Download Manager) kon ie niet weghalen omdat ze actief waren. Dat zou gebeuren bij de volgende BOOT. Maar na deze boot en een langdurige scan meldde hij weer dat hij ze niet kon verwijderen en dat zou dan weer gebeuren na de volgende boot. Ik heb ze verwijderd mbv RegEdit, opgezocht, want Spybot had aangegeven in welke key ze zaten.
  Shredder heb ik ook gedraaid, die feliciteerde me, hij had niets kunnen vinden. De laatste van je rijtje, SpywareBlaster wil ik liever niet installeren, want draait volgens jou op de achtergrond en dat wil ik zoveel mogelijk beperken.
  Al met al een rijke oogst maar….. mijn probleem is er niet mee verholpen. Nog steeds komt mijn inbelscherm ongevraagd op in Outlook Express. Dat doe ie onmiddelijk vrijwel standaard, en vaak meerdere keren achter elkaar nadat ik de verbinding (die ikzelf voor mijn mailboxen had opgeroepen) heb verbroken.
  Eigenlijk zou ik een programma moeten hebben welk exact bijhoud, in een logfile zet, wat waar wordt opgestart. Ik meen eens te hebben gelezen dat dat bestaat. Volgens mij doet Spysweeper, die oghkru me aanraadde iets anders.

  MVG perloc
 • Download hijackthis, pak het zip bestand wat je binnen krijgt uit naar een map die je speciaal voor hijackthis (hjt voortaan) hebt aangemaakt, bij voorkeur "c:\program files\hijackthis", vervolgens dubbelklik je op hijackthis.exe en daarna klik je op run,
  als je dat gedaan hebt en de log staat er, klik je op save log. De opgeslagen log opent in kladblok. Daar klik je 1 keer in en daarna druk je tegelijk op ctrl+a, dan op ctrl+c, dan open je hier een nieuwe post en plak je het daarin mbv ctrl+v
 • [quote:d13cdce641="perloc"]Vanmorgen belde mij iemand dat hij een virus van mij heeft ontvangen via E-mail.[/quote:d13cdce641]
  Mjah, das dus sowiso onzin.

  Besmet iemand heeft in adresboek:
  perloc@provider
  kennis@provider

  virus stuurt mailtje 'van' perloc@provider 'aan' kennis@provider vanaf pc van besmet iemand

  simple as that, kan ik ook ;)
 • Hi Perloc,
  Even, kort, terug naar online virus scannen: mocht je dat doen, dan doe dat bij Trend. In principe alle online scanners installeren eerst hun engine, etc op je PC. Maar het scannen duurt het korts bij Trend. Bij Bitdefender (snelle kabel verbinding) duurt 1 uur! Dus, ik zou dat niet doen.
  Spybot: heb je wel na update op Immuniseer geklikt en vervolgens immuniseren? Daar moet je ook (ergens onderaan) een vinkje zetten om foute pagina’s stil te blokkeren.
  SpywareBlaster is OK. Programma is erg klein, vertraagd de boel niet. Je kan het echt gerust gebruiken.
  Nu even jou ‘probleem’: je zegt/schrijft dat dit gebeurd na ontvangen van e-mails. Het is mogelijk dat je e-mails krijgt dat een autoverbinding zoeken. Als de laatste (nieuwste dus) mail in je inbox een gewone is, gebeurd dat toch niet? Dus geen mail van een firma. Het moet een privé mail zijn. Gebeurd dan ook dat je de inbelscherm krijgt?

  grtz
  Falco
 • Webspider: Dat is nu exact gebeurd! De ontvanger (die iemand is mijn vrouw op haar werk) belde mij op dat ze een besmette mail van me had ontvangen.
  Falco: Die online scanning doe ik liever niet. Ik heb nu al een telefoonrekening van 150 dollar per maand!
  Spybot produceerde een lijstje van files die hij had gevonden. Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid die te verwijderen. Dat heb ik gedaan en daarbij meldde hij dat hij twee niet kon verwijderen. Die heb ik met de hand verwijderd. Heb daarnet opnieuw Spybot gedraaid; meldde een (1) "problem" in het register te hebben gevonden en dat vewijderd met de knop "Fix selected problems".
  Wat betreft mijn mail: ik verbind een keer per dag, 'smorgens vroeg om te kijken of er "post" is. Vaak niet, soms een paar, nooit geen ongewenste. Als ik de verbinding verbreek komt gelijk en altijd (99%) het inbelscherm weer op, en dat na wegklikken tenminste nog een (1) keer tot wel 5-6 keer. Ook als de computer (met desktop) een tijdje in de standby heeft gestaan en ik activeer weer de monitor, dan staat soms ook het inbelscherm op de desktop.
  pcguy: ik heb dat programma hijactthis en zal vandaag de logfile posten.

  MVG perloc
 • O2 - BHO: (no name) - {206E52E0-D52E-11D4-AD54-0000E86C26F6} - C:\PROGRA~1\FRESHD~1\FRESHD~1\FDCATCH.DLL

  Deze moet alvast ook verwijderd worden. Kijk eens in je softwarelijst of freshdevices aanwezig is en deïnstalleer het.
 • Webspider: Dat is nu exact gebeurd! De ontvanger (die iemand is mijn vrouw op haar werk) belde mij op dat ze een besmette mail van me had ontvangen.
  Falco: Die online scanning doe ik liever niet. Ik heb nu al een telefoonrekening van 150 dollar per maand!
  Spybot produceerde een lijstje van files die hij had gevonden. Vervolgens kreeg ik de mogelijkheid die te verwijderen. Dat heb ik gedaan en daarbij meldde hij dat hij twee niet kon verwijderen. Die heb ik met de hand verwijderd. Heb daarnet opnieuw Spybot gedraaid; meldde een (1) "problem" in het register te hebben gevonden en dat vewijderd met de knop "Fix selected problems".
  Wat betreft mijn mail: ik verbind een keer per dag, 'smorgens vroeg om te kijken of er "post" is. Vaak niet, soms een paar, nooit geen ongewenste. Als ik de verbinding verbreek komt gelijk en altijd (99%) het inbelscherm weer op, en dat na wegklikken tenminste nog een (1) keer tot wel 5-6 keer. Ook als de computer (met desktop) een tijdje in de standby heeft gestaan en ik activeer weer de monitor, dan staat soms ook het inbelscherm op de desktop.
  pcguy: ik heb dat programma hijactthis en zal vandaag de logfile posten.

  MVG perloc
 • pcguy: Hier is de logfile
  Reuze dank voor "behandeling"
  perloc

  Logfile of HijackThis v1.98.2
  Scan saved at 7:32:26 AM, on 03/10/04
  Platform: Windows 98 SE (Win9x 4.10.2222A)
  MSIE: Internet Explorer v5.00 (5.00.2614.3500)

  Running processes:
  C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
  C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
  C:\WINDOWS\SYSTEM\ZONELABS\VSMON.EXE
  C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
  C:\WINDOWS\SM56HLPR.EXE
  C:\PROGRAM FILES\FSI\F-PROT\F-STOPW.EXE
  C:\WINDOWS\TPPALDR.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\INTERNAT.EXE
  C:\PROGRAM FILES\ELABORATE BYTES\CLONECD\CLONECDTRAY.EXE
  C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\DLA\TFSWCTRL.EXE
  C:\PROGRAM FILES\HP CD-DVD\UMBRELLA\HPCDTRAY.EXE
  C:\PROGRAM FILES\FSI\F-PROT\F-SCHED.EXE
  C:\PROGRAM FILES\ZONE LABS\ZONEALARM\ZLCLIENT.EXE
  C:\PROGRAM FILES\IOMEGA\TOOLS\IMGICON.EXE
  C:\PROGRAM FILES\MICROSOFT OFFICE\OFFICE\FINDFAST.EXE
  C:\PROGRAM FILES\MICROSOFT OFFICE\OFFICE\OSA.EXE
  C:\WINDOWS\TWAIN_32\LGTWAIN\LGWAKEUP.EXE
  C:\PROGRAM FILES\PALM\HOTSYNC.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\WMIEXE.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\TAPISRV.EXE
  C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE
  C:\WINDOWS\SYSTEM\RNAAPP.EXE
  C:\PROGRAM FILES\ACCESSORIES\WORDPAD.EXE
  E:\DOWNLOADS\HIJACKTH.EXE

  O2 - BHO: (no name) - {206E52E0-D52E-11D4-AD54-0000E86C26F6} - C:\PROGRA~1\FRESHD~1\FRESHD~1\FDCATCH.DLL
  O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
  O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
  O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
  O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
  O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
  O4 - HKLM\..\Run: [SM56ACL] sm56hlpr.exe
  O4 - HKLM\..\Run: [F-STOPW.EXE] "C:\Program Files\FSI\F-Prot\F-STOPW.EXE"
  O4 - HKLM\..\Run: [TPP Auto Loader] C:\WINDOWS\TPPALDR.EXE
  O4 - HKLM\..\Run: [internat.exe] internat.exe
  O4 - HKLM\..\Run: [CloneCDTray] "C:\Program Files\Elaborate Bytes\CloneCD\CloneCDTray.exe"
  O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
  O4 - HKLM\..\Run: [dla] C:\WINDOWS\system\dla\tfswctrl.exe
  O4 - HKLM\..\Run: [DVDBitSet] "C:\Program Files\HP CD-DVD\Umbrella\DVDBitSet.exe" /NOUI
  O4 - HKLM\..\Run: [HPCDTray] "C:\Program Files\HP CD-DVD\Umbrella\hpcdtray.exe"
  O4 - HKLM\..\Run: [FRISK FP-Scheduler] C:\Program Files\FSI\F-Prot\F-Sched.exe
  O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
  O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
  O4 - HKLM\..\RunServices: [SchedulingAgent] C:\WINDOWS\SYSTEM\mstask.exe
  O4 - HKLM\..\RunServices: [TrueVector] C:\WINDOWS\SYSTEM\ZONELABS\VSMON.EXE -service
  O4 - Startup: Iomega Watch.lnk = C:\Program Files\Iomega\Tools\IOWATCH.EXE
  O4 - Startup: Iomega Startup Options.lnk = C:\Program Files\Iomega\Tools\IMGSTART.EXE
  O4 - Startup: Iomega Disk Icons.lnk = C:\Program Files\Iomega\Tools\IMGICON.EXE
  O4 - Startup: Refresh.lnk = C:\Program Files\Iomega\Tools\REFRESH.EXE
  O4 - Startup: Microsoft Find Fast.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\FINDFAST.EXE
  O4 - Startup: Office Startup.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA.EXE
  O4 - Startup: Logitech Wakeup.lnk = C:\WINDOWS\TWAIN_32\LGTWAIN\LGWAKEUP.EXE
  O4 - Startup: HotSync Manager.lnk = C:\Program Files\Palm\HOTSYNC.EXE
  O4 - Startup: Shortcut to Tclockex.exe.lnk = C:\Program Files\Tclock\TCLOCKEX.EXE
  O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://www.pandasoftware.com/activescan/as5/asinst.cab
  O16 - DPF: {EF791A6B-FC12-4C68-99EF-FB9E207A39E6} (McFreeScan Class) - http://download.mcafee.com/molbin/iss-loc/vso/en-us/tools/mcfscan/2,0,0,4377/mcfscan.cab
  O16 - DPF: {80DD2229-B8E4-4C77-B72F-F22972D723EA} (AvxScanOnline Control) - http://www.bitdefender.com/scan/Msie/bitdefender.cab
  O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} (HouseCall Control) - http://a840.g.akamai.net/7/840/537/2004061001/housecall.trendmicro.com/housecall/xscan53.cab
 • Zie er niks aan,

  Waar staat "internat.exe"? Als hij in "c:\windows\system" staat is hij legaal, als hij in c:\windows staat is hij illegaal.

  edit: maak eens een startuplist log,

  config —> misc tools —> aanvinken: "list also minor sections" en "list empty sections" —-> klik op "generate startuplist log"
 • Internat.exe staat uitsluitend in de system folder van Win.

  config —> misc tools —> aanvinken: "list also minor sections" en "list empty sections" —-> klik

  Dit was iets te kort door de bocht. Waar kan ik dat vinden?
  Heb via een boot + F8 een bootlog.txt gemaakt.
  Volgt hier:
  [000974F6] Loading Device = C:\WINDOWS\COMMAND\DISPLAY.SYS
  [00097509] LoadSuccess = C:\WINDOWS\COMMAND\DISPLAY.SYS
  [00097509] Loading Device = C:\WINDOWS\HIMEM.SYS
  [00097509] LoadSuccess = C:\WINDOWS\HIMEM.SYS
  [00097509] Loading Device = C:\WINDOWS\DBLBUFF.SYS
  [0009750A] LoadSuccess = C:\WINDOWS\DBLBUFF.SYS
  [00097509] Loading Device = C:\WINDOWS\IFSHLP.SYS
  [00097509] LoadSuccess = C:\WINDOWS\IFSHLP.SYS
  [00097509] C:\WINDOWS\A4INIT.EXE[00097509] starting
  [0009750A] C:\WINDOWS\COMMAND\MODE.COM[0009751B] starting
  [0009751D] C:\WINDOWS\COMMAND\MODE.COM[0009751B] starting
  [0009751D] C:\WINDOWS\COMMAND\KEYB.COM(Logo disabled)
  [0009751B] starting
  [00097540] Loading Vxd = VMM
  [00097540] LoadSuccess = VMM
  [0009753F] Loading Vxd = C:\WINDOWS\SMARTDRV.EXE
  [0009753F] LoadSuccess = C:\WINDOWS\SMARTDRV.EXE
  [00097540] Loading Vxd = vnetsup.vxd
  [0009753F] LoadSuccess = vnetsup.vxd
  [0009753F] Loading Vxd = ndis.vxd
  [00097551] LoadSuccess = ndis.vxd
  [00097551] Loading Vxd = ndis2sup.vxd
  [00097551] LoadFailed = ndis2sup.vxd
  [00097551] Loading Vxd = JAVASUP.VXD
  [00097551] LoadSuccess = JAVASUP.VXD
  [00097551] Loading Vxd = CONFIGMG
  [00097551] LoadSuccess = CONFIGMG
  [00097551] Loading Vxd = NTKERN
  [00097552] LoadSuccess = NTKERN
  [00097551] Loading Vxd = VWIN32
  [00097551] LoadSuccess = VWIN32
  [00097551] Loading Vxd = VFBACKUP
  [00097551] LoadSuccess = VFBACKUP
  [00097551] Loading Vxd = VCOMM
  [00097551] LoadSuccess = VCOMM
  [00097551] Loading Vxd = COMBUFF
  [00097551] LoadSuccess = COMBUFF
  [00097551] Loading Vxd = C:\WINDOWS\system\VMM32\IFSMGR.VXD
  [00097551] LoadSuccess = C:\WINDOWS\system\VMM32\IFSMGR.VXD
  [00097551] Loading Vxd = C:\WINDOWS\system\VMM32\IOS.VXD
  [00097553] LoadSuccess = C:\WINDOWS\system\VMM32\IOS.VXD
  [00097553] Loading Vxd = mtrr
  [00097554] LoadSuccess = mtrr
  [00097554] Loading Vxd = SPOOLER
  [00097554] LoadSuccess = SPOOLER
  [00097554] Loading Vxd = UDF
  [00097554] LoadSuccess = UDF
  [00097554] Loading Vxd = VFAT
  [00097554] LoadSuccess = VFAT
  [00097554] Loading Vxd = VCACHE
  [00097554] LoadSuccess = VCACHE
  [00097554] Loading Vxd = VCOND
  [00097554] LoadSuccess = VCOND
  [00097554] Loading Vxd = VCDFSD
  [00097555] LoadSuccess = VCDFSD
  [00097555] Loading Vxd = VXDLDR
  [00097555] LoadSuccess = VXDLDR
  [00097555] Loading Vxd = VDEF
  [00097555] LoadSuccess = VDEF
  [00097555] Loading Vxd = VPICD
  [00097555] LoadSuccess = VPICD
  [00097555] Loading Vxd = VTD
  [00097555] LoadSuccess = VTD
  [00097555] Loading Vxd = REBOOT
  [00097555] LoadSuccess = REBOOT
  [00097555] Loading Vxd = VDMAD
  [00097555] LoadSuccess = VDMAD
  [00097555] Loading Vxd = VSD
  [00097556] LoadSuccess = VSD
  [00097556] Loading Vxd = V86MMGR
  [00097556] LoadSuccess = V86MMGR
  [00097556] Loading Vxd = PAGESWAP
  [00097556] LoadSuccess = PAGESWAP
  [00097556] Loading Vxd = DOSMGR
  [00097556] LoadSuccess = DOSMGR
  [00097556] Loading Vxd = VMPOLL
  [00097556] LoadSuccess = VMPOLL
  [00097556] Loading Vxd = SHELL
  [00097556] LoadSuccess = SHELL
  [00097556] Loading Vxd = PARITY
  [00097556] LoadSuccess = PARITY
  [00097556] Loading Vxd = BIOSXLAT
  [00097557] LoadSuccess = BIOSXLAT
  [00097557] Loading Vxd = VMCPD
  [00097557] LoadSuccess = VMCPD
  [00097557] Loading Vxd = VTDAPI
  [00097557] LoadSuccess = VTDAPI
  [00097557] Loading Vxd = PERF
  [00097557] LoadSuccess = PERF
  [00097558] Loading Vxd = C:\WINDOWS\SYSTEM\vrtwd.386
  [0009755A] LoadSuccess = C:\WINDOWS\SYSTEM\vrtwd.386
  [0009755B] Loading Vxd = C:\WINDOWS\SYSTEM\vfixd.vxd
  [0009755C] LoadSuccess = C:\WINDOWS\SYSTEM\vfixd.vxd
  [0009755D] Loading Vxd = vnetbios.vxd
  [0009755E] LoadSuccess = vnetbios.vxd
  [0009755F] Loading Vxd = vredir.vxd
  [00097561] LoadSuccess = vredir.vxd
  [00097561] Loading Vxd = dfs.vxd
  [00097562] LoadSuccess = dfs.vxd
  [00097562] Loading Vxd = vserver.vxd
  [00097563] Skipped (not needed) = vserver.vxd
  [00097564] Loading Vxd = C:\WINDOWS\system\ssprop.vxd
  [00097564] LoadSuccess = C:\WINDOWS\system\ssprop.vxd
  [00097564] Loading Vxd = C:\WINDOWS\system\ssrtlw.vxd
  [00097565] LoadSuccess = C:\WINDOWS\system\ssrtlw.vxd
  [00097566] Loading Vxd = C:\WINDOWS\system\dla\tfswdres.vxd
  [0009756F] LoadSuccess = C:\WINDOWS\system\dla\tfswdres.vxd
  [0009756F] Loading Vxd = C:\WINDOWS\system\dla\tfswpool.vxd
  [00097570] LoadSuccess = C:\WINDOWS\system\dla\tfswpool.vxd
  [00097570] Loading Vxd = C:\WINDOWS\system\drvwddm.vxd
  [00097570] LoadSuccess = C:\WINDOWS\system\drvwddm.vxd
  [00097571] Loading Vxd = vsdata95.vxd
  [00097573] LoadSuccess = vsdata95.vxd
  [00097573] Loading Vxd = ebios
  [00097573] LoadSuccess = ebios
  [00097573] Loading Vxd = vmouse
  [00097574] LoadSuccess = vmouse
  [00097574] Loading Vxd = msmouse.vxd
  [00097574] LoadSuccess = msmouse.vxd
  [00097574] Loading Vxd = dynapage
  [00097574] LoadSuccess = dynapage
  [00097574] Loading Vxd = vcd
  [00097574] LoadSuccess = vcd
  [00097574] Loading Vxd = vpd
  [00097574] LoadSuccess = vpd
  [00097574] Loading Vxd = int13
  [00097575] LoadSuccess = int13
  [00097575] Loading Vxd = enable
  [00097575] LoadSuccess = enable
  [00097575] Loading Vxd = vkd
  [00097575] LoadSuccess = vkd
  [00097575] Loading Vxd = vdd
  [00097575] LoadSuccess = vdd
  [00097575] Loading Vxd = vflatd
  [00097575] LoadSuccess = vflatd
  [0009757B] SYSCRITINIT = VMM
  [0009757B] SYSCRITINITSUCCESS = VMM
  [0009757B] SYSCRITINIT = MTRR
  [0009757B] SYSCRITINITSUCCESS = MTRR
  [0009757B] SYSCRITINIT = SSPROP
  [0009757B] SYSCRITINITSUCCESS = SSPROP
  [0009757B] SYSCRITINIT = SSRTLW
  [0009757B] SYSCRITINITSUCCESS = SSRTLW
  [0009757B] SYSCRITINIT = VCACHE
  [0009757B] SYSCRITINITSUCCESS = VCACHE
  [0009757C] SYSCRITINIT = DFS
  [0009757C] SYSCRITINITSUCCESS = DFS
  [0009757C] SYSCRITINIT = PERF
  [0009757C] SYSCRITINITSUCCESS = PERF
  [0009757C] SYSCRITINIT = VFIXD
  [0009757C] SYSCRITINITSUCCESS = VFIXD
  [0009757C] SYSCRITINIT = VPICD
  [0009757C] SYSCRITINITSUCCESS = VPICD
  [0009757C] SYSCRITINIT = VrtwD
  [0009757C] SYSCRITINITSUCCESS = VrtwD
  [0009757C] SYSCRITINIT = VTD
  [0009757C] SYSCRITINITSUCCESS = VTD
  [0009757C] SYSCRITINIT = VWIN32
  [0009757C] SYSCRITINITSUCCESS = VWIN32
  [0009757C] SYSCRITINIT = VXDLDR
  [0009757C] SYSCRITINITSUCCESS = VXDLDR
  [0009757C] SYSCRITINIT = TFSWPOOL
  [0009757C] SYSCRITINITSUCCESS = TFSWPOOL
  [0009757C] SYSCRITINIT = NTKERN
  [0009757D] SYSCRITINITSUCCESS = NTKERN
  [0009757D] SYSCRITINIT = CONFIGMG
  [0009757D] SYSCRITINITSUCCESS = CONFIGMG
  [0009757D] SYSCRITINIT = VCDFSD
  [0009757D] SYSCRITINITSUCCESS = VCDFSD
  [0009757D] SYSCRITINIT = IOS
  [0009757D] SYSCRITINITSUCCESS = IOS
  [0009757D] SYSCRITINIT = PAGEFILE
  [0009757D] SYSCRITINITSUCCESS = PAGEFILE
  [0009757D] SYSCRITINIT = PAGESWAP
  [0009757D] SYSCRITINITSUCCESS = PAGESWAP
  [0009757D] SYSCRITINIT = PARITY
  [0009757D] SYSCRITINITSUCCESS = PARITY
  [0009757E] SYSCRITINIT = REBOOT
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = REBOOT
  [0009757E] SYSCRITINIT = EBIOS
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = EBIOS
  [0009757E] SYSCRITINIT = VDD
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = VDD
  [0009757E] SYSCRITINIT = VSD
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = VSD
  [0009757E] SYSCRITINIT = COMBUFF
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = COMBUFF
  [0009757E] SYSCRITINIT = VCD
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = VCD
  [0009757E] SYSCRITINIT = VMOUSE
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = VMOUSE
  [0009757E] SYSCRITINIT = MSMINI
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = MSMINI
  [0009757E] SYSCRITINIT = ENABLE
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = ENABLE
  [0009757E] SYSCRITINIT = VKD
  [0009757E] SYSCRITINITSUCCESS = VKD
  [0009757F] SYSCRITINIT = VPD
  [0009757F] SYSCRITINITSUCCESS = VPD
  [0009757F] SYSCRITINIT = INT13
  [0009757F] SYSCRITINITSUCCESS = INT13
  [0009757F] SYSCRITINIT = VMCPD
  [0009757F] SYSCRITINITSUCCESS = VMCPD
  [0009757F] SYSCRITINIT = BIOSXLAT
  [0009757F] SYSCRITINITSUCCESS = BIOSXLAT
  [0009757F] SYSCRITINIT = SDVXD
  [0009757F] SYSCRITINITSUCCESS = SDVXD
  [0009757F] SYSCRITINIT = VNETBIOS
  [0009757F] SYSCRITINITSUCCESS = VNETBIOS
  [0009757F] SYSCRITINIT = NDIS
  [00097580] SYSCRITINITSUCCESS = NDIS
  [00097580] SYSCRITINIT = DOSMGR
  [00097580] SYSCRITINITSUCCESS = DOSMGR
  [00097580] SYSCRITINIT = VMPOLL
  [00097580] SYSCRITINITSUCCESS = VMPOLL
  [00097580] SYSCRITINIT = JAVASUP
  [00097580] SYSCRITINITSUCCESS = JAVASUP
  [00097580] SYSCRITINIT = VCOMM
  [00097580] SYSCRITINITSUCCESS = VCOMM
  [00097580] SYSCRITINIT = VCOND
  [00097580] SYSCRITINITSUCCESS = VCOND
  [00097580] SYSCRITINIT = VTDAPI
  [00097580] SYSCRITINITSUCCESS = VTDAPI
  [00097580] SYSCRITINIT = TFSWDRES
  [00097580] SYSCRITINITSUCCESS = TFSWDRES
  [00097580] SYSCRITINIT = VSDATA95
  [00097580] SYSCRITINITSUCCESS = VSDATA95
  [00097580] SYSCRITINIT = VFLATD
  [00097581] SYSCRITINITSUCCESS = VFLATD
  [00097581] SYSCRITINIT = VDDMD
  [00097581] SYSCRITINITSUCCESS = VDDMD
  [00097581] SYSCRITINIT = VDMAD
  [00097581] SYSCRITINITSUCCESS = VDMAD
  [00097581] SYSCRITINIT = V86MMGR
  [00097581] SYSCRITINITSUCCESS = V86MMGR
  [00097581] SYSCRITINIT = SPOOLER
  [00097581] SYSCRITINITSUCCESS = SPOOLER
  [00097581] SYSCRITINIT = UDF
  [00097581] SYSCRITINITSUCCESS = UDF
  [00097581] SYSCRITINIT = VFAT
  [00097581] SYSCRITINITSUCCESS = VFAT
  [00097582] SYSCRITINIT = VDEF
  [00097582] SYSCRITINITSUCCESS = VDEF
  [00097582] SYSCRITINIT = IFSMGR
  [00097582] SYSCRITINITSUCCESS = IFSMGR
  [00097582] SYSCRITINIT = VNETSUP
  [00097582] SYSCRITINITSUCCESS = VNETSUP
  [00097582] SYSCRITINIT = VREDIR
  [00097582] SYSCRITINITSUCCESS = VREDIR
  [00097582] SYSCRITINIT = VFBACKUP
  [00097582] SYSCRITINITSUCCESS = VFBACKUP
  [00097582] SYSCRITINIT = SHELL
  [00097582] SYSCRITINITSUCCESS = SHELL
  [00097583] DEVICEINIT = VMM
  [00097583] DEVICEINITSUCCESS = VMM
  [00097583] DEVICEINIT = MTRR
  [00097583] DEVICEINITSUCCESS = MTRR
  [00097583] DEVICEINIT = SSPROP
  [00097583] DEVICEINITSUCCESS = SSPROP
  [00097583] DEVICEINIT = SSRTLW
  [00097583] DEVICEINITSUCCESS = SSRTLW
  [00097584] DEVICEINIT = VCACHE
  [00097584] DEVICEINITSUCCESS = VCACHE
  [00097585] DEVICEINIT = DFS
  [00097585] DEVICEINITSUCCESS = DFS
  [00097585] DEVICEINIT = PERF
  [00097585] DEVICEINITSUCCESS = PERF
  [00097585] DEVICEINIT = VFIXD
  [00097585] DEVICEINITSUCCESS = VFIXD
  [00097586] DEVICEINIT = VPICD
  [00097586] DEVICEINITSUCCESS = VPICD
  [00097586] DEVICEINIT = VrtwD
  [00097586] DEVICEINITSUCCESS = VrtwD
  [00097586] DEVICEINIT = VTD
  [00097586] DEVICEINITSUCCESS = VTD
  [00097586] DEVICEINIT = VWIN32
  [00097586] DEVICEINITSUCCESS = VWIN32
  [00097586] DEVICEINIT = VXDLDR
  [00097586] DEVICEINITSUCCESS = VXDLDR
  [00097586] DEVICEINIT = TFSWPOOL
  [00097586] DEVICEINITSUCCESS = TFSWPOOL
  [0009758A] DEVICEINIT = NTKERN
  [0009758C] DEVICEINITSUCCESS = NTKERN
  [0009758C] DEVICEINIT = CONFIGMG
  [0009758C] Starting Unknown (HTREE\ROOT\0)
  [0009758C] Started Unknown (HTREE\ROOT\0)
  [0009758C] Enumerating Unknown (HTREE\ROOT\0)
  [0009758D] Enumerated Unknown (HTREE\ROOT\0)
  [0009758D] Starting Unknown (HTREE\RESERVED\0)
  [0009758D] Started Unknown (HTREE\RESERVED\0)
  [0009758D] Enumerating Unknown (HTREE\RESERVED\0)
  [0009758D] Enumerated Unknown (HTREE\RESERVED\0)
  [0009758D] Loading PNP drivers of Dial-Up Adapter (ROOT\NET\0000)
  [0009758D] Loading PNP drivers of Processor support (ROOT\PROCESSOR_UPDATE\0000)
  [0009758F] Loaded PNP drivers of Processor support (ROOT\PROCESSOR_UPDATE\0000)
  [0009758F] Starting Processor support (ROOT\PROCESSOR_UPDATE\0000)
  [0009758F] Started Processor support (ROOT\PROCESSOR_UPDATE\0000)
  [0009758F] Loading PNP drivers of Plug and Play Software Device Enumerator (ROOT\SWENUM\0000)
  [00097591] Loaded PNP drivers of Plug and Play Software Device Enumerator (ROOT\SWENUM\0000)
  [00097592] Starting Plug and Play Software Device Enumerator (ROOT\SWENUM\0000)
  [00097592] Started Plug and Play Software Device Enumerator (ROOT\SWENUM\0000)
  [00097592] Loading PNP drivers of Plug and Play BIOS (ROOT\*PNP0C00\0000)
  [00097592] Dynamic load device bios.vxd
  [00097592] Dynamic init device BIOS
  [00097592] Dynamic init success BIOS
  [00097592] Dynamic load success bios.vxd
  [00097593] Starting Plug and Play BIOS (ROOT\*PNP0C00\0000)
  [00097593] Started Plug and Play BIOS (ROOT\*PNP0C00\0000)
  [00097593] Enumerating Plug and Play BIOS (ROOT\*PNP0C00\0000)
  [00097593] Enumerated Plug and Play BIOS (ROOT\*PNP0C00\0000)
  [00097593] Starting Programmable interrupt controller (BIOS\*PNP0000\00)
  [00097593] Started Programmable interrupt controller (BIOS\*PNP0000\00)
  [00097593] Enumerating Programmable interrupt controller (BIOS\*PNP0000\00)
  [00097593] Enumerated Programmable interrupt controller (BIOS\*PNP0000\00)
  [00097593] Loading PNP drivers of Direct memory access controller (BIOS\*PNP0200\02)
  [00097594] Loaded PNP drivers of Direct memory access controller (BIOS\*PNP0200\02)
  [00097594] Starting Direct memory access controller (BIOS\*PNP0200\02)
  [00097594] Started Direct memory access controller (BIOS\*PNP0200\02)
  [00097594] Enumerating Direct memory access controller (BIOS\*PNP0200\02)
  [00097594] Enumerated Direct memory access controller (BIOS\*PNP0200\02)
  [00097594] Loading PNP drivers of System timer (BIOS\*PNP0100\03)
  [00097594] Loaded PNP drivers of System timer (BIOS\*PNP0100\03)
  [00097594] Starting System timer (BIOS\*PNP0100\03)
  [00097594] Started System timer (BIOS\*PNP0100\03)
  [00097594] Enumerating System timer (BIOS\*PNP0100\03)
  [00097594] Enumerated System timer (BIOS\*PNP0100\03)
  [00097594] Loading PNP drivers of System CMOS/real time clock (BIOS\*PNP0B00\04)
  [00097594] Loaded PNP drivers of System CMOS/real time clock (BIOS\*PNP0B00\04)
  [00097594] Starting System CMOS/real time clock (BIOS\*PNP0B00\04)
  [00097594] Started System CMOS/real time clock (BIOS\*PNP0B00\04)
  [00097595] Enumerating System CMOS/real time clock (BIOS\*PNP0B00\04)
  [00097595] Enumerated System CMOS/real time clock (BIOS\*PNP0B00\04)
  [00097595] Loading PNP drivers of System speaker (BIOS\*PNP0800\05)
  [00097595] Loaded PNP drivers of System speaker (BIOS\*PNP0800\05)
  [00097595] Starting System speaker (BIOS\*PNP0800\05)
  [00097595] Started System speaker (BIOS\*PNP0800\05)
  [00097595] Enumerating System speaker (BIOS\*PNP0800\05)
  [00097595] Enumerated System speaker (BIOS\*PNP0800\05)
  [00097595] Loading PNP drivers of Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard (BIOS\*PNP0303\06)
  [00097595] Loaded PNP drivers of Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard (BIOS\*PNP0303\06)
  [00097595] Starting Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard (BIOS\*PNP0303\06)
  [00097595] Started Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard (BIOS\*PNP0303\06)
  [00097596] Loading PNP drivers of Numeric data processor (BIOS\*PNP0C04\07)
  [00097596] Loaded PNP drivers of Numeric data processor (BIOS\*PNP0C04\07)
  [00097596] Starting Numeric data processor (BIOS\*PNP0C04\07)
  [00097596] Started Numeric data processor (BIOS\*PNP0C04\07)
  [00097596] Enumerating Numeric data processor (BIOS\*PNP0C04\07)
  [00097596] Enumerated Numeric data processor (BIOS\*PNP0C04\07)
  [00097596] Loading PNP drivers of PCI bus (BIOS\*PNP0A03\08)
  [00097596] Dynamic load device pci.vxd
  [00097597] Dynamic init device PCI
  [00097597] Dynamic init success PCI
  [00097597] Dynamic load success pci.vxd
  [00097597] Starting PCI bus (BIOS\*PNP0A03\08)
  [00097597] Started PCI bus (BIOS\*PNP0A03\08)
  [00097597] Enumerating PCI bus (BIOS\*PNP0A03\08)
  [00097598] Starting Intel 82443LX/EX Pentium(r) II Processor to AGP controller (PCI\VEN_8086&DEV_7181&SUBSYS_00000000&REV_03\BUS_00&DEV_01&FUNC_00)
  [00097598] Started Intel 82443LX/EX Pentium(r) II Processor to AGP controller (PCI\VEN_8086&DEV_7181&SUBSYS_00000000&REV_03\BUS_00&DEV_01&FUNC_00)
  [00097598] Enumerating Intel 82443LX/EX Pentium(r) II Processor to AGP controller (PCI\VEN_8086&DEV_7181&SUBSYS_00000000&REV_03\BUS_00&DEV_01&FUNC_00)
  [00097598] Enumerated Intel 82443LX/EX Pentium(r) II Processor to AGP controller (PCI\VEN_8086&DEV_7181&SUBSYS_00000000&REV_03\BUS_00&DEV_01&FUNC_00)
  [00097598] Enumerated PCI bus (BIOS\*PNP0A03\08)
  [00097598] Loading PNP drivers of Intel 82371AB PCI to ISA bridge (ISA mode) (PCI\VEN_8086&DEV_7110&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_00)
  [00097598] Dynamic load device isapnp.vxd
  [00097599] Dynamic init device ISAPNP
  [00097599] Dynamic init success ISAPNP
  [00097599] Dynamic load success isapnp.vxd
  [00097599] Starting Intel 82371AB PCI to ISA bridge (ISA mode) (PCI\VEN_8086&DEV_7110&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_00)
  [00097599] Started Intel 82371AB PCI to ISA bridge (ISA mode) (PCI\VEN_8086&DEV_7110&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_00)
  [00097599] Enumerating Intel 82371AB PCI to ISA bridge (ISA mode) (PCI\VEN_8086&DEV_7110&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_00)
  [00097599] Starting IO read data port for ISA Plug and Play enumerator (ISAPNP\READDATAPORT\0)
  [00097599] Started IO read data port for ISA Plug and Play enumerator (ISAPNP\READDATAPORT\0)
  [0009759A] Enumerating IO read data port for ISA Plug and Play enumerator (ISAPNP\READDATAPORT\0)
  [0009759A] Enumerated IO read data port for ISA Plug and Play enumerator (ISAPNP\READDATAPORT\0)
  [0009759A] Enumerated Intel 82371AB PCI to ISA bridge (ISA mode) (PCI\VEN_8086&DEV_7110&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_00)
  [0009759B] Loaded PNP drivers of Intel 82371AB PCI to ISA bridge (ISA mode) (PCI\VEN_8086&DEV_7110&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_00)
  [0009759B] Starting Intel 82371AB Power Management Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7113&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_03)
  [0009759B] Started Intel 82371AB Power Management Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7113&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_03)
  [0009759B] Enumerating Intel 82371AB Power Management Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7113&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_03)
  [0009759B] Enumerated Intel 82371AB Power Management Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7113&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_03)
  [0009759B] Loaded PNP drivers of PCI bus (BIOS\*PNP0A03\08)
  [0009759B] Loading PNP drivers of System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\09)
  [0009759B] Loaded PNP drivers of System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\09)
  [0009759B] Starting System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\09)
  [0009759B] Started System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\09)
  [0009759B] Enumerating System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\09)
  [0009759C] Enumerated System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\09)
  [0009759C] Loading PNP drivers of System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\0A)
  [0009759C] Loaded PNP drivers of System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\0A)
  [0009759C] Starting System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\0A)
  [0009759C] Started System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\0A)
  [0009759C] Enumerating System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\0A)
  [0009759C] Enumerated System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\0A)
  [0009759C] Loading PNP drivers of PS/2 Compatible Mouse Port (BIOS\*PNP0F13\0B)
  [0009759C] Starting Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0C)
  [0009759C] Started Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0C)
  [0009759C] Enumerating Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0C)
  [0009759C] Enumerated Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0C)
  [0009759C] Starting Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0D)
  [0009759C] Started Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0D)
  [0009759C] Enumerating Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0D)
  [0009759D] Enumerated Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0D)
  [0009759D] Starting Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0E)
  [0009759D] Started Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0E)
  [0009759D] Enumerating Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0E)
  [0009759D] Enumerated Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0E)
  [0009759D] Starting Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0F)
  [0009759D] Started Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0F)
  [0009759D] Enumerating Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0F)
  [0009759D] Enumerated Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\0F)
  [0009759D] Starting Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\10)
  [0009759D] Started Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\10)
  [0009759D] Enumerating Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\10)
  [0009759D] Enumerated Motherboard resources (BIOS\*PNP0C02\10)
  [0009759D] Loading PNP drivers of System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\15)
  [0009759E] Loaded PNP drivers of System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\15)
  [0009759E] Starting System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\15)
  [0009759E] Started System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\15)
  [0009759E] Enumerating System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\15)
  [0009759E] Enumerated System board extension for PnP BIOS (BIOS\*PNP0C01\15)
  [0009759E] Loaded PNP drivers of Plug and Play BIOS (ROOT\*PNP0C00\0000)
  [0009759E] Loading PNP drivers of Advanced Power Management support (ROOT\*PNP0C05\0000)
  [0009759E] Dynamic load device VPOWERD.VXD
  [0009759F] Dynamic init device VPOWERD
  [0009759F] Dynamic init success VPOWERD
  [0009759F] Dynamic load success VPOWERD.VXD
  [000975A0] Loaded PNP drivers of Advanced Power Management support (ROOT\*PNP0C05\0000)
  [000975A0] Starting Advanced Power Management support (ROOT\*PNP0C05\0000)
  [000975A0] Started Advanced Power Management support (ROOT\*PNP0C05\0000)
  [000975A9] Enumerating Advanced Power Management support (ROOT\*PNP0C05\0000)
  [000975A9] Enumerated Advanced Power Management support (ROOT\*PNP0C05\0000)
  [000975A9] Enumerating Processor support (ROOT\PROCESSOR_UPDATE\0000)
  [000975A9] Enumerated Processor support (ROOT\PROCESSOR_UPDATE\0000)
  [000975A9] Enumerating Plug and Play Software Device Enumerator (ROOT\SWENUM\0000)
  [000975AA] Enumerated Plug and Play Software Device Enumerator (ROOT\SWENUM\0000)
  [000975AA] Enumerating Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard (BIOS\*PNP0303\06)
  [000975AA] Enumerated Standard 101/102-Key or Microsoft Natural Keyboard (BIOS\*PNP0303\06)
  [000975AA] DEVICEINITSUCCESS = CONFIGMG
  [000975AA] Loading PNP drivers of Standard Floppy Disk Controller (BIOS\*PNP0700\11)
  [000975AA] Loading PNP drivers of Communications Port (COM1) (BIOS\*PNP0501\12)
  [000975AA] Loaded PNP drivers of Communications Port (COM1) (BIOS\*PNP0501\12)
  [000975AA] Starting Communications Port (COM1) (BIOS\*PNP0501\12)
  [000975AA] Started Communications Port (COM1) (BIOS\*PNP0501\12)
  [000975AA] Loading PNP drivers of Communications Port (COM5) (BIOS\*PNP0501\13)
  [000975AA] Loaded PNP drivers of Communications Port (COM5) (BIOS\*PNP0501\13)
  [000975AA] Starting Communications Port (COM5) (BIOS\*PNP0501\13)
  [000975AB] Started Communications Port (COM5) (BIOS\*PNP0501\13)
  [000975AB] Loading PNP drivers of ECP Printer Port (LPT1) (BIOS\*PNP0401\14)
  [000975AB] Loaded PNP drivers of ECP Printer Port (LPT1) (BIOS\*PNP0401\14)
  [000975AB] Starting ECP Printer Port (LPT1) (BIOS\*PNP0401\14)
  [000975AB] Started ECP Printer Port (LPT1) (BIOS\*PNP0401\14)
  [000975AB] Loading PNP drivers of IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\60)
  [000975AB] Dynamic load device PCI.VxD
  [000975AB] Dynamic init device PCI
  [000975AB] Dynamic init success PCI
  [000975AB] Dynamic load success PCI.VxD
  [000975AC] Loaded PNP drivers of IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\60)
  [000975AC] Starting IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\60)
  [000975AC] Started IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\60)
  [000975AC] Enumerating IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\60)
  [000975AC] Enumerated IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\60)
  [000975AC] Loading PNP drivers of IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\61)
  [000975AC] Dynamic load device PCI.VxD
  [000975AC] Dynamic init device PCI
  [000975AC] Dynamic init success PCI
  [000975AC] Dynamic load success PCI.VxD
  [000975AC] Loaded PNP drivers of IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\61)
  [000975AD] Starting IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\61)
  [000975AD] Started IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\61)
  [000975AD] Enumerating IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\61)
  [000975AD] Enumerated IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\61)
  [000975AD] Loading PNP drivers of IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\62)
  [000975AD] Dynamic load device PCI.VxD
  [000975AD] Dynamic init device PCI
  [000975AE] Dynamic init success PCI
  [000975AE] Dynamic load success PCI.VxD
  [000975AE] Loaded PNP drivers of IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\62)
  [000975AE] Starting IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\62)
  [000975AE] Started IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\62)
  [000975AE] Enumerating IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\62)
  [000975AE] Enumerated IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\62)
  [000975AE] Loading PNP drivers of IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\63)
  [000975AE] Dynamic load device PCI.VxD
  [000975AE] Dynamic init device PCI
  [000975AF] Dynamic init success PCI
  [000975AF] Dynamic load success PCI.VxD
  [000975AF] Loaded PNP drivers of IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\63)
  [000975AF] Starting IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\63)
  [000975AF] Started IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\63)
  [000975AF] Enumerating IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\63)
  [000975AF] Enumerated IRQ Holder for PCI Steering (PCI\IRQHOLDER\63)
  [000975AF] Starting Intel 82443LX/EX Pentium(r) II Processor to PCI bridge (PCI\VEN_8086&DEV_7180&SUBSYS_00000000&REV_03\BUS_00&DEV_00&FUNC_00)
  [000975AF] Started Intel 82443LX/EX Pentium(r) II Processor to PCI bridge (PCI\VEN_8086&DEV_7180&SUBSYS_00000000&REV_03\BUS_00&DEV_00&FUNC_00)
  [000975B0] Enumerating Intel 82443LX/EX Pentium(r) II Processor to PCI bridge (PCI\VEN_8086&DEV_7180&SUBSYS_00000000&REV_03\BUS_00&DEV_00&FUNC_00)
  [000975B0] Enumerated Intel 82443LX/EX Pentium(r) II Processor to PCI bridge (PCI\VEN_8086&DEV_7180&SUBSYS_00000000&REV_03\BUS_00&DEV_00&FUNC_00)
  [000975B0] Loading PNP drivers of Intel 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7111&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_01)
  [000975B0] Loaded PNP drivers of Intel 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7111&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_01)
  [000975B0] Starting Intel 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7111&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_01)
  [000975B0] Started Intel 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7111&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_01)
  [000975B0] Enumerating Intel 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7111&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_01)
  [000975B0] Enumerated Intel 82371AB/EB PCI Bus Master IDE Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7111&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_01)
  [000975B0] Loading PNP drivers of Intel 82371AB/EB PCI to USB Universal Host Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975B1] Loaded PNP drivers of Intel 82371AB/EB PCI to USB Universal Host Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975B2] Starting Intel 82371AB/EB PCI to USB Universal Host Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975B2] Started Intel 82371AB/EB PCI to USB Universal Host Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975B2] Loading PNP drivers of Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller (PCI\VEN_104C&DEV_8020&SUBSYS_000E11BD&REV_00\BUS_00&DEV_10&FUNC_00)
  [000975B4] Loaded PNP drivers of Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller (PCI\VEN_104C&DEV_8020&SUBSYS_000E11BD&REV_00\BUS_00&DEV_10&FUNC_00)
  [000975B4] Starting Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller (PCI\VEN_104C&DEV_8020&SUBSYS_000E11BD&REV_00\BUS_00&DEV_10&FUNC_00)
  [000975B4] Started Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller (PCI\VEN_104C&DEV_8020&SUBSYS_000E11BD&REV_00\BUS_00&DEV_10&FUNC_00)
  [000975B4] Loading PNP drivers of Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem (PCI\VEN_11D4&DEV_1805&SUBSYS_180511D4&REV_00\BUS_00&DEV_12&FUNC_00)
  [000975B4] Loaded PNP drivers of Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem (PCI\VEN_11D4&DEV_1805&SUBSYS_180511D4&REV_00\BUS_00&DEV_12&FUNC_00)
  [000975B5] Starting Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem (PCI\VEN_11D4&DEV_1805&SUBSYS_180511D4&REV_00\BUS_00&DEV_12&FUNC_00)
  [000975B5] Dynamic load device
  [000975B5] Dynamic load failed : [000975B5] File not found
  [000975B5] Started Motorola SM56 PCI Speakerphone Modem (PCI\VEN_11D4&DEV_1805&SUBSYS_180511D4&REV_00\BUS_00&DEV_12&FUNC_00)
  [000975B5] Loading PNP drivers of 32-Bit PCI Fast Ethernet Adapter (PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_A11C1259&REV_10\BUS_00&DEV_14&FUNC_00)
  [000975B5] Loading PNP drivers of Cirrus Logic 546X 1.70a (PCI\VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03\000800)
  [000975B6] Loaded PNP drivers of Cirrus Logic 546X 1.70a (PCI\VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03\000800)
  [000975B6] Starting Cirrus Logic 546X 1.70a (PCI\VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03\000800)
  [000975B6] Dynamic load device 546X.vxd
  [000975B6] Dynamic init device 546X
  [000975B6] Dynamic init success 546X
  [000975B6] Dynamic load success 546X.vxd
  [000975B7] Started Cirrus Logic 546X 1.70a (PCI\VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03\000800)
  [000975B7] Enumerating Cirrus Logic 546X 1.70a (PCI\VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03\000800)
  [000975BD] Enumerated Cirrus Logic 546X 1.70a (PCI\VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03\000800)
  [000975BD] Loading PNP drivers of ALS120 Logical Device 0 Wave Audio Device (ISAPNP\ALS0120_DEV0000\FFFFFFFF)
  [000975BD] Dynamic load device mmdevldr.vxd
  [000975BE] Dynamic init device MMDEVLDR
  [000975BE] Dynamic init success MMDEVLDR
  [000975BE] Dynamic load success mmdevldr.vxd
  [000975BE] Loading PNP drivers of ALS120 Logical Device 1 Internal Midi (OPL3) Device (ISAPNP\ALS0120_DEV0001\FFFFFFFF)
  [000975BE] Dynamic load device mmdevldr.vxd
  [000975BE] Dynamic init device MMDEVLDR
  [000975BE] Dynamic init success MMDEVLDR
  [000975BE] Dynamic load success mmdevldr.vxd
  [000975BE] Loading PNP drivers of ALS120 Logical Device 2 Joystick Device (ISAPNP\ALS0120_DEV0002\FFFFFFFF)
  [000975BE] Dynamic load device mmdevldr.vxd
  [000975BE] Dynamic init device MMDEVLDR
  [000975BE] Dynamic init success MMDEVLDR
  [000975BE] Dynamic load success mmdevldr.vxd
  [000975BE] Loading PNP drivers of ALS120 Logical Device 3 External Midi (MPU401) Device (ISAPNP\ALS0120_DEV0003\FFFFFFFF)
  [000975BE] Dynamic load device mmdevldr.vxd
  [000975BF] Dynamic init device MMDEVLDR
  [000975BF] Dynamic init success MMDEVLDR
  [000975BF] Dynamic load success mmdevldr.vxd
  [000975BF] Starting Plug and Play Monitor (MONITOR\CTX5655\PCI_VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03_000800)
  [000975BF] Started Plug and Play Monitor (MONITOR\CTX5655\PCI_VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03_000800)
  [000975BF] Enumerating Plug and Play Monitor (MONITOR\CTX5655\PCI_VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03_000800)
  [000975BF] Enumerated Plug and Play Monitor (MONITOR\CTX5655\PCI_VEN_1013&DEV_00D6&SUBSYS_00000000&REV_03_000800)
  [000975BF] Loading PNP drivers of Primary IDE controller (dual fifo) (MF\CHILD0000\PCI&VEN_8086&DEV_7111&SUBSYS_00000000&REV_01&BUS_00&DEV_07&FUNC_01)
  [000975BF] Loading PNP drivers of Secondary IDE controller (dual fifo) (MF\CHILD0001\PCI&VEN_8086&DEV_7111&SUBSYS_00000000&REV_01&BUS_00&DEV_07&FUNC_01)
  [000975BF] Enumerating Intel 82371AB/EB PCI to USB Universal Host Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975BF] Enumerated Intel 82371AB/EB PCI to USB Universal Host Controller (PCI\VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01\BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975BF] Loading PNP drivers of USB Root Hub (USB\ROOT_HUB\PCI&VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01&BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975C1] Loaded PNP drivers of USB Root Hub (USB\ROOT_HUB\PCI&VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01&BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975C1] Starting USB Root Hub (USB\ROOT_HUB\PCI&VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01&BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975C2] Started USB Root Hub (USB\ROOT_HUB\PCI&VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01&BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975C2] Enumerating Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller (PCI\VEN_104C&DEV_8020&SUBSYS_000E11BD&REV_00\BUS_00&DEV_10&FUNC_00)
  [000975C2] Enumerated Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller (PCI\VEN_104C&DEV_8020&SUBSYS_000E11BD&REV_00\BUS_00&DEV_10&FUNC_00)
  [000975C2] Loading PNP drivers of SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\HP______&DVD_WRITER\85930100B06000)
  [000975C3] Loaded PNP drivers of SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\HP______&DVD_WRITER\85930100B06000)
  [000975C4] Starting SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\HP______&DVD_WRITER\85930100B06000)
  [000975C4] Started SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\HP______&DVD_WRITER\85930100B06000)
  [000975C4] Loading PNP drivers of SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\WDC_____&FIREWIRE/USB2.0_\D0310B0050A99000)
  [000975C4] Loaded PNP drivers of SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\WDC_____&FIREWIRE/USB2.0_\D0310B0050A99000)
  [000975C4] Starting SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\WDC_____&FIREWIRE/USB2.0_\D0310B0050A99000)
  [000975C4] Started SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\WDC_____&FIREWIRE/USB2.0_\D0310B0050A99000)
  [000975C4] Enumerating Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller (PCI\VEN_104C&DEV_8020&SUBSYS_000E11BD&REV_00\BUS_00&DEV_10&FUNC_00)
  [000975C4] Enumerated Texas Instruments OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller (PCI\VEN_104C&DEV_8020&SUBSYS_000E11BD&REV_00\BUS_00&DEV_10&FUNC_00)
  [000975C4] Enumerating USB Root Hub (USB\ROOT_HUB\PCI&VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01&BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975CA] Enumerated USB Root Hub (USB\ROOT_HUB\PCI&VEN_8086&DEV_7112&SUBSYS_00000000&REV_01&BUS_00&DEV_07&FUNC_02)
  [000975CA] Loading PNP drivers of Generic USB Hub (USB\VID_0451&PID_2046\INST_0)
  [000975CA] Loaded PNP drivers of Generic USB Hub (USB\VID_0451&PID_2046\INST_0)
  [000975CA] Starting Generic USB Hub (USB\VID_0451&PID_2046\INST_0)
  [000975D4] Started Generic USB Hub (USB\VID_0451&PID_2046\INST_0)
  [000975D4] Enumerating SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\HP______&DVD_WRITER\85930100B06000)
  [000975D4] Enumerated SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\HP______&DVD_WRITER\85930100B06000)
  [000975D4] Loading PNP drivers of IEEE 1394 CD-ROM (SBP2\HP______&DVD_WRITER&LUN0\0060B00000019385)
  [000975D4] Enumerating SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\WDC_____&FIREWIRE/USB2.0_\D0310B0050A99000)
  [000975D4] Enumerated SBP2 Compliant IEEE 1394 device (1394\WDC_____&FIREWIRE/USB2.0_\D0310B0050A99000)
  [000975D4] Loading PNP drivers of 1394/USB Disk (SBP2\WDC_____&FIREWIRE/USB2.0_&LUN0\0090A950000B31D0)
  [000975D4] Enumerating Generic USB Hub (USB\VID_0451&PID_2046\INST_0)
  [000975D5] Enumerated Generic USB Hub (USB\VID_0451&PID_2046\INST_0)
  [000975D5] DEVICEINIT = NTMAP
  [000975D5] DEVICEINITSUCCESS = NTMAP
  [000975D5] DEVICEINIT = VCDFSD
  [000975D5] DEVICEINITSUCCESS = VCDFSD
  [000975D6] DEVICEINIT = IOS
  [000975DA] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\apix.vxd
  [000975DB] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\apix.vxd
  [000975DB] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\atapchng.vxd
  [000975DB] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\atapchng.vxd
  [000975DB] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\cdfs.vxd
  [000975DC] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\cdfs.vxd
  [000975DC] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\cdtsd.vxd
  [000975DC] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\cdtsd.vxd
  [000975DC] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\cdvsd.vxd
  [000975DC] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\cdvsd.vxd
  [000975DC] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\disktsd.vxd
  [000975DE] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\disktsd.vxd
  [000975DE] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\diskvsd.vxd
  [000975DE] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\diskvsd.vxd
  [000975DE] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\necatapi.vxd
  [000975DF] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\necatapi.vxd
  [000975DF] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\scsi1hlp.vxd
  [000975E0] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\scsi1hlp.vxd
  [000975E0] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\torisan3.vxd
  [000975E1] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\torisan3.vxd
  [000975E1] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\voltrack.vxd
  [000975E1] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\voltrack.vxd
  [000975E1] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\iomega.vxd
  [000975E2] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\iomega.vxd
  [000975E2] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\pxhelper.vxd
  [000975E4] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\pxhelper.vxd
  [000975E4] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\tfswifs.vxd
  [000975E5] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\tfswifs.vxd
  [000975E5] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\drvwcdb.vxd
  [000975E6] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\drvwcdb.vxd
  [000975E6] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\smartvsd.vxd
  [000975E7] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\smartvsd.vxd
  [000975E7] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\pfc.vxd
  [000975E8] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\pfc.vxd
  [000975E8] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\hpcdhlp.vxd
  [000975EA] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\hpcdhlp.vxd
  [000975EA] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\hpcbext.vxd
  [000975EA] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\hpcbext.vxd
  [000975EA] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\elbycdio.vxd
  [000975EB] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\elbycdio.vxd
  [000975EC] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\rmm.pdr
  [000975EC] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\rmm.pdr
  [000975EC] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\bigmem.drv
  [000975ED] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\IOSUBSYS\bigmem.drv
  [000975ED] Dynamic load device C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswboio.vxd
  [000975EF] Dynamic init device TFSWBOIO
  [000975F0] Dynamic init success TFSWBOIO
  [000975F0] Dynamic load success C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswboio.vxd
  [000975F0] Dynamic load device C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswcofs.vxd
  [000975F0] Dynamic init device TFSWCOFS
  [000975F0] Dynamic init success TFSWCOFS
  [000975F0] Dynamic load success C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswcofs.vxd
  [000975F0] Dynamic load device C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswdrct.vxd
  [000975F0] Dynamic init device TFSWDRCT
  [000975F0] Dynamic init success TFSWDRCT
  [000975F0] Dynamic load success C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswdrct.vxd
  [000975F0] Dynamic load device C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswopio.vxd
  [000975F1] Dynamic init device TFSWOPIO
  [000975F1] Dynamic init success TFSWOPIO
  [000975F1] Dynamic load success C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswopio.vxd
  [000975F1] Dynamic load device C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswudf.vxd
  [000975F1] Dynamic init device TFSWUDF
  [000975F1] Dynamic init success TFSWUDF
  [000975F2] Dynamic load success C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswudf.vxd
  [000975F2] Dynamic load device C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswudfa.vxd
  [000975F2] Dynamic init device TFSWUDFA
  [000975F2] Dynamic init success TFSWUDFA
  [000975F2] Dynamic load success C:\WINDOWS\SYSTEM\dla\tfswudfa.vxd
  [000975F2] DEVICEINITSUCCESS = IOS
  [000975F2] DEVICEINIT = PAGEFILE
  [000975F2] DEVICEINITSUCCESS = PAGEFILE
  [000975F3] DEVICEINIT = PAGESWAP
  [000975F3] DEVICEINITSUCCESS = PAGESWAP
  [000975F3] DEVICEINIT = PARITY
  [000975F3] DEVICEINITSUCCESS = PARITY
  [000975F3] DEVICEINIT = REBOOT
  [000975F3] DEVICEINITSUCCESS = REBOOT
  [000975F3] DEVICEINIT = EBIOS
  [000975F3] DEVICEINITSUCCESS = EBIOS
  [000975F3] DEVICEINIT = VDD
  [000975F3] DEVICEINITSUCCESS = VDD
  [000975F3] DEVICEINIT = VSD
  [000975F3] DEVICEINITSUCCESS = VSD
  [000975F3] DEVICEINIT = COMBUFF
  [000975F4] DEVICEINITSUCCESS = COMBUFF
  [000975F4] DEVICEINIT = VCD
  [000975F4] DEVICEINITSUCCESS = VCD
  [000975F4] DEVICEINIT = VMOUSE
  [000975F4] DEVICEINITSUCCESS = VMOUSE
  [000975F4] Loading PNP drivers of PS/2 Compatible Mouse Port (BIOS\*PNP0F13\0B)
  [000975F4] Loaded PNP drivers of PS/2 Compatible Mouse Port (BIOS\*PNP0F13\0B)
  [000975F4] Starting PS/2 Compatible Mouse Port (BIOS\*PNP0F13\0B)
  [000975FC] Started PS/2 Compatible Mouse Port (BIOS\*PNP0F13\0B)
  [000975FC] Enumerating PS/2 Compatible Mouse Port (BIOS\*PNP0F13\0B)
  [000975FC] Enumerated PS/2 Compatible Mouse Port (BIOS\*PNP0F13\0B)
  [000975FC] DEVICEINIT = MSMINI
  [000975FC] DEVICEINITSUCCESS = MSMINI
  [000975FC] DEVICEINIT = ENABLE
  [000975FC] DEVICEINITSUCCESS = ENABLE
  [000975FC] DEVICEINIT = VKD
  [000975FC] DEVICEINITSUCCESS = VKD
  [000975FC] DEVICEINIT = VPD
  [000975FC] DEVICEINITSUCCESS = VPD
  [000975FC] DEVICEINIT = INT13
  [000975FC] DEVICEINITSUCCESS = INT13
  [000975FD] DEVICEINIT = VMCPD
  [000975FD] DEVICEINITSUCCESS = VMCPD
  [000975FD] DEVICEINIT = BIOSXLAT
  [000975FD] DEVICEINITSUCCESS = BIOSXLAT
  [000975FD] DEVICEINIT = SDVXD
  [000975FD] DEVICEINITSUCCESS = SDVXD
  [000975FD] DEVICEINIT = VNETBIOS
  [000975FD] DEVICEINITSUCCESS = VNETBIOS
  [000975FD] DEVICEINIT = NDIS
  [000975FE] DEVICEINITSUCCESS = NDIS
  [00097601] Loading PNP drivers of Dial-Up Adapter (ROOT\NET\0000)
  [00097601] Dynamic load device pppmac.vxd
  [00097602] Dynamic init device PPPMAC
  [00097603] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\spap.vxd
  [00097603] Dynamic init device SPAP
  [00097603] Dynamic init success SPAP
  [00097603] Dynamic load success C:\WINDOWS\system\spap.vxd
  [00097603] Dynamic init success PPPMAC
  [00097604] Dynamic load success pppmac.vxd
  [00097604] Loaded PNP drivers of Dial-Up Adapter (ROOT\NET\0000)
  [00097604] Starting Dial-Up Adapter (ROOT\NET\0000)
  [00097604] Started Dial-Up Adapter (ROOT\NET\0000)
  [00097604] Enumerating Dial-Up Adapter (ROOT\NET\0000)
  [00097604] Enumerated Dial-Up Adapter (ROOT\NET\0000)
  [00097604] Loading PNP drivers of 32-Bit PCI Fast Ethernet Adapter (PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_A11C1259&REV_10\BUS_00&DEV_14&FUNC_00)
  [00097607] Loaded PNP drivers of 32-Bit PCI Fast Ethernet Adapter (PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_A11C1259&REV_10\BUS_00&DEV_14&FUNC_00)
  [00097607] Starting 32-Bit PCI Fast Ethernet Adapter (PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_A11C1259&REV_10\BUS_00&DEV_14&FUNC_00)
  [00097607] Started 32-Bit PCI Fast Ethernet Adapter (PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_A11C1259&REV_10\BUS_00&DEV_14&FUNC_00)
  [00097607] Loading PNP drivers of NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0000)
  [00097607] Dynamic load device netbeui.vxd
  [0009760A] Dynamic init device NETBEUI
  [0009760A] Dynamic init success NETBEUI
  [0009760A] Dynamic load success netbeui.vxd
  [0009760A] Starting NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0000)
  [0009760A] Started NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0000)
  [0009760A] Enumerating NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0000)
  [0009760A] Enumerated NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0000)
  [0009760A] Loading PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0002)
  [0009760A] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0002)
  [0009760A] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0002)
  [0009760B] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0002)
  [0009760B] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0002)
  [0009760B] Loaded PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0002)
  [0009760B] Enumerating Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0002)
  [0009760B] Enumerated Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0002)
  [0009760B] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0001)
  [0009760B] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0001)
  [0009760B] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0001)
  [0009760B] Dynamic load device vserver.vxd
  [0009760C] Dynamic init device VSERVER
  [0009760C] Dynamic init success VSERVER
  [0009760C] Dynamic load success vserver.vxd
  [0009760C] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0001)
  [0009760C] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0001)
  [0009760C] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0001)
  [0009760C] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0001)
  [0009760C] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0001)
  [0009760D] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0000)
  [0009760D] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0000)
  [0009760D] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0000)
  [0009760D] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0000)
  [0009760D] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0000)
  [0009760D] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0000)
  [0009760D] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0000)
  [0009760D] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0000)
  [0009760D] Loaded PNP drivers of NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0000)
  [0009760D] Loading PNP drivers of TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0000)
  [0009760D] Dynamic load device vtdi.386
  [0009760E] Dynamic init device VTDI
  [0009760E] Dynamic init success VTDI
  [0009760E] Dynamic load success vtdi.386
  [0009760F] Dynamic load device vip.386
  [0009760F] Dynamic init device VIP
  [0009760F] Dynamic init success VIP
  [0009760F] Dynamic load success vip.386
  [00097610] Dynamic load device vtcp.386
  [00097610] Dynamic init device MSTCP
  [00097610] Dynamic init success MSTCP
  [00097610] Dynamic load success vtcp.386
  [00097610] Dynamic load device vdhcp.386
  [00097611] Dynamic init device VDHCP
  [00097611] Dynamic init success VDHCP
  [00097611] Dynamic load success vdhcp.386
  [00097611] Dynamic load device vnbt.386
  [00097612] Dynamic init device VNBT
  [00097612] Dynamic init success VNBT
  [00097612] Dynamic load success vnbt.386
  [00097612] Starting TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0000)
  [00097612] Started TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0000)
  [00097612] Enumerating TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0000)
  [00097612] Enumerated TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0000)
  [00097612] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0002)
  [00097612] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0002)
  [00097612] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0002)
  [00097612] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0002)
  [00097612] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0002)
  [00097612] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0002)
  [00097612] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0002)
  [00097612] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0002)
  [00097613] Loading PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0000)
  [00097613] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0000)
  [00097613] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0000)
  [00097613] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0000)
  [00097613] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0000)
  [00097613] Loaded PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0000)
  [00097613] Enumerating Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0000)
  [00097613] Enumerated Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0000)
  [00097613] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0003)
  [00097613] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0003)
  [00097613] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0003)
  [00097613] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0003)
  [00097613] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0003)
  [00097613] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0003)
  [00097614] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0003)
  [00097614] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0003)
  [00097614] Loaded PNP drivers of TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0000)
  [00097614] Enumerating 32-Bit PCI Fast Ethernet Adapter (PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_A11C1259&REV_10\BUS_00&DEV_14&FUNC_00)
  [00097614] Enumerated 32-Bit PCI Fast Ethernet Adapter (PCI\VEN_10EC&DEV_8139&SUBSYS_A11C1259&REV_10\BUS_00&DEV_14&FUNC_00)
  [00097614] Loading PNP drivers of NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0001)
  [00097614] Starting NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0001)
  [00097614] Started NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0001)
  [00097614] Enumerating NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0001)
  [00097614] Enumerated NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0001)
  [00097614] Loading PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0003)
  [00097614] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0003)
  [00097614] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0003)
  [00097614] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0003)
  [00097614] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0003)
  [00097615] Loaded PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0003)
  [00097615] Enumerating Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0003)
  [00097615] Enumerated Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0003)
  [00097615] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0005)
  [00097615] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0005)
  [00097615] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0005)
  [00097615] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0005)
  [00097615] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0005)
  [00097615] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0005)
  [00097615] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0005)
  [00097615] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0005)
  [00097615] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0004)
  [00097615] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0004)
  [00097615] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0004)
  [00097616] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0004)
  [00097616] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0004)
  [00097616] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0004)
  [00097616] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0004)
  [00097616] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0004)
  [00097616] Loaded PNP drivers of NetBEUI (NETWORK\NETBEUI\0001)
  [00097616] Loading PNP drivers of TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0001)
  [00097616] Starting TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0001)
  [000977DD] Started TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0001)
  [000977DD] Enumerating TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0001)
  [000977DD] Enumerated TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0001)
  [000977DD] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977DD] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977DE] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977DE] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977DE] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977DE] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977DE] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977DE] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977DE] Loading PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977DE] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977DE] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977DF] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977DF] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977DF] Loaded PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977DF] Enumerating Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977DF] Enumerated Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977DF] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977DF] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977DF] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977DF] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977DF] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977DF] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E0] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E0] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E0] Loaded PNP drivers of TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0001)
  [000977E0] Enumerating TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0001)
  [000977E0] Enumerated TCP/IP (NETWORK\MSTCP\0001)
  [000977E0] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977E0] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977E0] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977E0] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977E0] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977E1] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977E1] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977E1] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0006)
  [000977E1] Loading PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977E1] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977E1] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977E1] Starting Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977E1] Started Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977E2] Loaded PNP drivers of Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977E2] Enumerating Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977E2] Enumerated Client for Microsoft Networks (NETWORK\VREDIR\0001)
  [000977E2] Loading PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E2] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E2] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E2] Starting File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E2] Started File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E2] Loaded PNP drivers of File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E2] Enumerating File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E3] Enumerated File and printer sharing for Microsoft Networks (NETWORK\VSERVER\0007)
  [000977E3] DEVICEINIT = DOSMGR
  [000977E3] DEVICEINITSUCCESS = DOSMGR
  [000977E3] DEVICEINIT = VMPOLL
  [000977E4] DEVICEINITSUCCESS = VMPOLL
  [000977E4] DEVICEINIT = JAVASUP
  [000977E4] DEVICEINITSUCCESS = JAVASUP
  [000977E4] DEVICEINIT = VCOMM
  [000977E4] DEVICEINITSUCCESS = VCOMM
  [000977E4] DEVICEINIT = VCOND
  [000977E4] DEVICEINITSUCCESS = VCOND
  [000977E5] DEVICEINIT = VTDAPI
  [000977E5] DEVICEINITSUCCESS = VTDAPI
  [000977E5] DEVICEINIT = TFSWDRES
  [000977E5] DEVICEINITSUCCESS = TFSWDRES
  [000977E5] DEVICEINIT = VSDATA95
  [000977E5] DEVICEINITSUCCESS = VSDATA95
  [000977E5] DEVICEINIT = VFLATD
  [000977E5] DEVICEINITSUCCESS = VFLATD
  [000977E5] DEVICEINIT = Display1
  [000977E5] DEVICEINITSUCCESS = Display1
  [000977E6] DEVICEINIT = VDDMD
  [000977E6] DEVICEINITSUCCESS = VDDMD
  [000977E6] DEVICEINIT = VDMAD
  [000977E6] DEVICEINITSUCCESS = VDMAD
  [000977E6] DEVICEINIT = V86MMGR
  [000977E6] DEVICEINITSUCCESS = V86MMGR
  [000977E6] DEVICEINIT = SPOOLER
  [000977E6] DEVICEINITSUCCESS = SPOOLER
  [000977E6] DEVICEINIT = UDF
  [000977E6] DEVICEINITSUCCESS = UDF
  [000977E6] DEVICEINIT = VFAT
  [000977E7] DEVICEINITSUCCESS = VFAT
  [000977E7] DEVICEINIT = VDEF
  [000977E7] DEVICEINITSUCCESS = VDEF
  [000977E8] Initing hsflop.pdr
  [000977EC] Init Success hsflop.pdr
  [000977ED] Initing esdi_506.pdr
  [00097808] Init Success esdi_506.pdr
  [00097809] Initing esdi_506.pdr
  [000978E7] Init Success esdi_506.pdr
  [000978E7] Initing ntmaphlp.pdr
  [000978EA] Init Success ntmaphlp.pdr
  [000978EA] Initing ntmaphlp.pdr
  [000978EA] Init Success ntmaphlp.pdr
  [000978F1] INITCOMPLETE = VMM
  [000978F1] INITCOMPLETESUCCESS = VMM
  [000978F1] INITCOMPLETE = MTRR
  [000978F1] INITCOMPLETESUCCESS = MTRR
  [000978F1] INITCOMPLETE = SSPROP
  [000978F1] INITCOMPLETESUCCESS = SSPROP
  [000978F1] INITCOMPLETE = SSRTLW
  [000978F1] INITCOMPLETESUCCESS = SSRTLW
  [000978F1] INITCOMPLETE = VCACHE
  [000978F1] INITCOMPLETESUCCESS = VCACHE
  [000978F1] INITCOMPLETE = DFS
  [000978F1] INITCOMPLETESUCCESS = DFS
  [000978F1] INITCOMPLETE = PERF
  [000978F1] INITCOMPLETESUCCESS = PERF
  [000978F1] INITCOMPLETE = VFIXD
  [000978F1] INITCOMPLETESUCCESS = VFIXD
  [000978F1] INITCOMPLETE = VPOWERD
  [000978F1] INITCOMPLETESUCCESS = VPOWERD
  [000978F1] INITCOMPLETE = VPICD
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = VPICD
  [000978F2] INITCOMPLETE = VrtwD
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = VrtwD
  [000978F2] INITCOMPLETE = VTD
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = VTD
  [000978F2] INITCOMPLETE = VWIN32
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = VWIN32
  [000978F2] INITCOMPLETE = VXDLDR
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = VXDLDR
  [000978F2] INITCOMPLETE = TFSWPOOL
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = TFSWPOOL
  [000978F2] INITCOMPLETE = NTKERN
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = NTKERN
  [000978F2] INITCOMPLETE = CONFIGMG
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = CONFIGMG
  [000978F2] INITCOMPLETE = PCI
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = PCI
  [000978F2] INITCOMPLETE = ISAPNP
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = ISAPNP
  [000978F2] INITCOMPLETE = BIOS
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = BIOS
  [000978F2] INITCOMPLETE = NTMAP
  [000978F2] INITCOMPLETESUCCESS = NTMAP
  [000978F3] INITCOMPLETE = VCDFSD
  [000978F3] INITCOMPLETESUCCESS = VCDFSD
  [000978F3] INITCOMPLETE = IOS
  [000978F3] INITCOMPLETESUCCESS = IOS
  [000978F3] INITCOMPLETE = PAGEFILE
  [000978F3] INITCOMPLETESUCCESS = PAGEFILE
  [000978F3] INITCOMPLETE = PAGESWAP
  [000978F3] INITCOMPLETESUCCESS = PAGESWAP
  [000978F3] INITCOMPLETE = PARITY
  [000978F3] INITCOMPLETESUCCESS = PARITY
  [000978F3] INITCOMPLETE = REBOOT
  [000978F3] INITCOMPLETESUCCESS = REBOOT
  [000978F3] INITCOMPLETE = EBIOS
  [000978F3] INITCOMPLETESUCCESS = EBIOS
  [000978F3] INITCOMPLETE = VDD
  [000978F3] INITCOMPLETESUCCESS = VDD
  [000978F3] INITCOMPLETE = v546X
  [000978F4] INITCOMPLETESUCCESS = v546X
  [000978F4] INITCOMPLETE = VSD
  [000978F4] INITCOMPLETESUCCESS = VSD
  [000978F4] INITCOMPLETE = COMBUFF
  [000978F4] INITCOMPLETESUCCESS = COMBUFF
  [000978F4] INITCOMPLETE = VCD
  [000978F4] INITCOMPLETESUCCESS = VCD
  [000978F4] INITCOMPLETE = VMOUSE
  [000978F4] INITCOMPLETESUCCESS = VMOUSE
  [000978F4] INITCOMPLETE = MSMINI
  [000978F4] INITCOMPLETESUCCESS = MSMINI
  [000978F4] INITCOMPLETE = ENABLE
  [000978F4] INITCOMPLETESUCCESS = ENABLE
  [000978F4] INITCOMPLETE = VKD
  [000978F4] INITCOMPLETESUCCESS = VKD
  [000978F4] INITCOMPLETE = VPD
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = VPD
  [000978F5] INITCOMPLETE = INT13
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = INT13
  [000978F5] INITCOMPLETE = VMCPD
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = VMCPD
  [000978F5] INITCOMPLETE = BIOSXLAT
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = BIOSXLAT
  [000978F5] INITCOMPLETE = SDVXD
  [000978F5] INITCOMPLETEFAILED = SDVXD
  [000978F5] INITCOMPLETE = VNETBIOS
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = VNETBIOS
  [000978F5] INITCOMPLETE = NDIS
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = NDIS
  [000978F5] INITCOMPLETE = PPPMAC
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = PPPMAC
  [000978F5] INITCOMPLETE = NETBEUI
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = NETBEUI
  [000978F5] INITCOMPLETE = VTDI
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = VTDI
  [000978F5] INITCOMPLETE = VIP
  [000978F5] INITCOMPLETESUCCESS = VIP
  [000978F5] INITCOMPLETE = MSTCP
  [000978F6] INITCOMPLETESUCCESS = MSTCP
  [000978F6] INITCOMPLETE = VDHCP
  [000978F6] INITCOMPLETESUCCESS = VDHCP
  [000978F6] INITCOMPLETE = VNBT
  [000978F6] INITCOMPLETESUCCESS = VNBT
  [000978F6] INITCOMPLETE = DOSMGR
  [000978F8] INITCOMPLETESUCCESS = DOSMGR
  [000978F8] INITCOMPLETE = VMPOLL
  [000978F8] INITCOMPLETESUCCESS = VMPOLL
  [000978F8] INITCOMPLETE = JAVASUP
  [000978F8] INITCOMPLETESUCCESS = JAVASUP
  [000978F8] INITCOMPLETE = VCOMM
  [000978F8] Dynamic load device serenum.vxd
  [000978F9] Dynamic init device SERENUM
  [000978F9] Dynamic init success SERENUM
  [000978F9] Dynamic load success serenum.vxd
  [000978F9] Dynamic load device serenum.vxd
  [000978F9] Dynamic init device SERENUM
  [000978F9] Dynamic init success SERENUM
  [000978F9] Dynamic load success serenum.vxd
  [000978F9] Dynamic load device lptenum.vxd
  [000978F9] Dynamic init device LPTENUM
  [000978F9] Dynamic init success LPTENUM
  [000978F9] Dynamic load success lptenum.vxd
  [000978F9] Dynamic load device serwave.vxd
  [000978FA] Dynamic init device SERWAVE
  [000978FB] Dynamic init success SERWAVE
  [000978FB] Dynamic load success serwave.vxd
  [000978FB] INITCOMPLETESUCCESS = VCOMM
  [000978FB] Enumerating Communications Port (COM1) (BIOS\*PNP0501\12)
  [000978FB] Dynamic load device C:\WINDOWS\system\serial.vxd
  [000978FC
 • [quote:711c1a3d45="miekiemoes"]O2 - BHO: (no name) - {206E52E0-D52E-11D4-AD54-0000E86C26F6} - C:\PROGRA~1\FRESHD~1\FRESHD~1\FDCATCH.DLL

  Deze moet alvast ook verwijderd worden. Kijk eens in je softwarelijst of freshdevices aanwezig is en deïnstalleer het.[/quote:711c1a3d45]

  Ik denk dat je een foutje maakt? Volgens deze site moet je het laten staan:
  http://sysinfo.org/bholist.php?submit=&filter=206E52E0-D52E-11D4-AD54-0000E86C26F6&submit.x=1&submit.y=8&submit=%3E
 • Toch niet hoor:

  http://www.pestpatrol.com/PestInfo/f/fresh_devices.asp

  :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.