Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

na sp2: zonealarm blijft weg, windows hangt weer eens

Anoniem
Jos1966
4 antwoorden
  • Wat virusmakers en hackers niet voor mogelijk gehouden hebben is dat de [i:ecf8f31960]indirecte[/i:ecf8f31960] schade die ze ons computergebruikers hebben toegebracht hebben, zo mogelijk nog groter is. Want het is een ramp wat de "beveiligingen" van xp sp2 teweeg gebracht hebben. Falende programma's en software. Ik hoef daar niet meer op in te gaan. Ook dit forum heeft er al genoeg aandacht aan besteed. Jammer dat de software fabrikanten, met Microsoft voorop, zo langs elkaar werken.
    Zelf heb ik sinds de installatie van sp2 ook een moeilijke pc, die wel eens helemaal opstart, maar de meeste keren vooral hangen blijft als eigenlijk alleen nog het icoontje van zonealarm in de systray ontbreekt. Niets werkt dan meer en de aan/uit knop is dan nog het enige devies. Alle instellingen combinaties heb ik al gehad en zonealarm en antivirus tig keer gedeïnstalleerd en weer geïnstalleerd. Ook van antivirus gewisseld, "want zonealarm en norton kunnen niet met elkaar overweg. Daar ligt het aan!" Niet dus. Services gedisabled…geen resultaat.

    Wanneer komt sp3?
  • Ik heb SP2 geïnstalleerd (gehad), met ZoneAlarm versie 5.1.011.000, deze gaf geen enkel probleem. Gebruik jij misschien een oudere versie?
  • Ik heb zelfs 5.1.025.000
  • jah had ik ook.. ik heb het opgelost door sygate persenal te installeren..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.