Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

CWShredder 2.0 (nieuwe versie)

Ja, deze heb ik ook al uitgetest, maar bevat nog een beetje teveel bugs naar mijn gedacht. De volledige thread, met de gekende bugs kan je [url=http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/949922]hier[/url] lezen.

Anoniem
miekiemoes
8 antwoorden
 • Beste medeforummers,
  Heeft iemand al kennis gemaakt met de aangepaste versie van CWShredder 2.0 en het daarbij te downloaden Spy Subtract?
  Als er mensen zijn die hiermee al ervaring hebben opgedaan hoor ik het graag.
  Via onderstaande link is het te downloaden.

  http://www.intermute.com/spysubtract/cwshredder_download.html
 • Is gewoon een geupdate versie van de bekende cwshredder. Merijn had geen tijd meer het ding te onderhouden, vandaar de overname. Wordt nu met een (eenvoudige) installer geleverd. Je hoeft dus zelf niet meer met files aan het husselen. Deze versie is overigens al gelinkt in de spyware faq.
 • Bedankt voor je reactie Gerben, ik kwam bij toeval de versie 2.0 op het spoor. Het vreemde is echter dat er bij mij niets geinstalleerd wordt en ook geen foutmelding krijg. Ik klik dubbel op CWSinstall, dan opent zich het schermpje waar ik Agree moet aanklikken en vervolgens start het programma op zoals de 'oude' versie. Dus kiezen uit scan, update, make report en Fix. Heeft dit en oorzaak? Het werkt overigens wel normaal. Heb je trouwens ook al ervaring opgedaan met SpySubtract?

  Edit: wat de installatie betreft heb ik inmiddels ontdekt dat deze zonder dit aan te geven o.i.d. automatisch wordt geinstalleerd in C:\ProgramFiles\InterMute.
 • Dat bedoelde ik met "eenvoudig". Het wordt in een eigen map geinstalleerd, en je krijgt een ikoon op je desktop.

  Ik heb geen ervaring met Spysubtract. Afgaande op Merijn's reputatie, zou ik durven te veronderstellen dat het iig. geen bagger software zou moeten zijn.
 • [quote:271ab3a422="gerben"]Ik heb geen ervaring met Spysubtract. Afgaande op Merijn's reputatie, zou ik durven te veronderstellen dat het iig. geen bagger software zou moeten zijn.[/quote:271ab3a422]
  Heb jij, of iemand anders, al ervaringen met Giant Spyware?
  Ik ben de trial nu aan 't uitproberen en op mij komt het tooltje goed over: lekker licht en snel, uitgebreide mogelijkheden, heldere interface, maakt een degelijke indruk, heb er ook goeie reviews over gelezen.
  Alleen, ik heb met Firefox, NOD32, Sygate, MailWasher en tot voor kort SpySweeper zelden troep in m'n systeem (laatst eens één dingetje sinds tijden), dus de vraag is: weet iemand uit eigen ervaring hoe effectief Giant Spyware is in het opsporen en elimineren van spyware als het er echt op aankomt?
 • Ikzelf heb het ook uitgetest en ziet er idd veelbelovend uit, doch kreeg ik toch wel enkele false positives. Maar ja, ergens misschien normaal want het staat nog in zijn 'babyschoentjes'.

  Volgens de tests van Eric L. Howes is het één van de betere scanners momenteel: http://spywarewarrior.com/asw-test-guide.htm
 • [quote:96e92f4e9a="miekiemoes"]Ikzelf heb het ook uitgetest en ziet er idd veelbelovend uit, doch kreeg ik toch wel enkele false positives. Maar ja, ergens misschien normaal want het staat nog in zijn 'babyschoentjes'. [/quote:96e92f4e9a]
  Heb daar zelf nog geen ervaringen mee maar op dit forum wordt er ook een voorbeeld van genoemd.
  Overigens ben ik - zo op m'n vrije vrijdagmiddag :P - eens wat aan 't rondgoogelen met 'Giant Antispyware' en dan kom je eigenlijk alleen heel positieve berichten tegen.
  Hmmm……..
 • Heeft iemand hier Hitman Pro al geprobeerd?
  Het is geen nieuw spyware verwjider programma, maar een schil om Ad-Aware, SpySweeper, Spybot, SpywareBlaster en McAfee Stinger. Van al deze programma's wordt de freeware versie meegeleverd.
  Ik vind het er goed uitzien, maar ik heb het nog niet geprobeerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.