Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Servicepack 2 en MSN 6.2

Anoniem
Gouranga
2 antwoorden
 • Goeie middag computerdeskundigen,

  [u:8ef5b50f17]Servicepack 2 vraag na instaleren[/u:8ef5b50f17]

  Ik heb hem vanochtend dan toch ge-installeerd. Ik heb alles legaal en kon weinig misgaan dus ik dacht laat hem maar eens dowloaden. Ik ben er best wel tevreden over tot nu toe, paar kleine foutjes (oa een icoon van beveilingscentrum spoorloos na restart en msn probleem), en over dat msn probleem wil ik jullie wat vragen. Wellicht / hopelijk kent iemand de oplossing.

  Ik heb msn 6.2 ge-installeerd op mijn computer. Na het installeren van sp2 en 2 updates kreeg ik de melding dat hij een bestand van msn niet kon vinden, dit bestand was: msnmsgs.msi
  Via de zoekmachine kwam ik dit bestand tegen op de computer en heb hem de opdracht gegeven dat hij dit mocht gebruiken (–> de windows installer).

  Na dit opgegeven te hebben kreeg ik de melding dat dit voor msn 5.0 was, en dat ik een nieuwere versie op de pc had (klopt 6.2). Hij zegt dat ik deze eerst moet verwijderen, en dat hij dan msn 5.0 gaat installeren. Dit wil ik niet en hoeft hij niet te doen, het enige wat ik wil is dat hij terug gaat naar het scherm om te bestand te installeren … zodat ik het 6.2 bestand kan ingeven (heb het nl gevonden).

  [b:8ef5b50f17]Kent iemand dit probleem?
  Weet iemand de oplossing? [/b:8ef5b50f17]

  Het is vrij storend om steeds bij het opstarten van de pc dit scherm te moeten wegklikken, maar ik ben zo eentje die alles goed wilt hebben als er iets op zit.
  En tsja dat het icoon van beveiligingscentrum is verdwenen vind ik ook erg vreemd, maarja het programma staat nog op de pc. Dus daar maak ik me niet geen zorgen om.

  Denk dat SP2 wel een goed iets is als je een legale versie hebt van xp
 • Deinstalleer msn eens en download eens een nieuwe setup, vervolgens installeer je die nieuwe die je net hebt binnen gehaald.

  En wat sp2 betreft: Ik wil het nog steeds niet hebben :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.