Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Sygate.Debug.log

Anoniem
None
5 antwoorden
 • Na het opstarten met W98SE krijg ik vaak een foutmelding:
  "De grootte van C:\Progra~1\Sygate\Spf\Debug.log wordt verkeerd weergegegeven.", etc
  Soms helpt Repareren, Overslaan, soms niet en dan loopt het systeem vast als ik bij "Netwerkwachtwoord opgeven" op OK heb geklikt.
  De fout zit kennelijk bij mijn Sygate Firewall. Die he ik al een keer gedeinstalleerd en opnieuw gedownload, maar dit mocht niet baten. Weet iemand hoe ik hiermee om moet gaan?
  Sander
 • Heb je al geprobeerd om dat log bestand even in de prullenbak te gooien, dan opnieuw opstarten en kijken of dat het probleem oplost.
  Het kan echter zijn dat bij de deinstallatie dit bestand niet verwijderd worden.
 • [quote:05f6e3a6a4="Double-X"]Heb je al geprobeerd om dat log bestand even in de prullenbak te gooien, dan opnieuw opstarten en kijken of dat het probleem oplost.
  Het kan echter zijn dat bij de deinstallatie dit bestand niet verwijderd worden.[/quote:05f6e3a6a4]


  Ik probeerde dit, maar kreeg de melding:
  "Kan debug niet verwijderen. De toegang is geweigerd. Controleer of de schijf vol is of tegen schrijven beveiligd of dat het bestand momenteel in gebruik is.'
  Wat nu?
 • Ik heb Sygate tijdelijk uitgeschakeld en Debug.log verwijderd. Daarna Sygate weer ingeschakeld. Hierna bleef het opstarten echter nog even lastig en moest ik een paar keer opnieuw opstarten na de melding dat het betreffende bestand Sygate/….. Debug.log verkeerd werd weergegeven en ik afwisselend voor Repareren en Niet Repareren had gekozen.
 • Draai eens Scandisk en kijk of die iets vindt. (En dan bedoel ik dus een uitgebreide scan doen)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord