Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

crazyfrog virus

Anoniem
None
13 antwoorden
 • hee zou iemand mij kunnen helpen?
  Ik kreeg vandaag een msdos bestand over msn toegestuurd en ik, blond als ik ben, heb hem geaccepteerd.. het bleek dus een ongeloovelijk *** virus te zijn, de tekst was íets in het engels, als 'enweer een crazyfrog gekilled' ik weet het niet precies meer.
  Toen ik hem opende werd ikzelf eerst hardstike vaak aan en af gemeld, daarna verstuurde hij zichzelf naar alle contactpersonen die online waren en begon ook bestanden te versturen, foto's, hoewel het foto's waren die ik naar mijn weten niet op mijn computer heb staan. jennifelopez.jpg en zulke dingen..
  Nu heb ik de computer opnieuw opgestart, internet verbinding verbroken, dat bestand verwijderd en nog eens adaware en spybot search en destroy gedraaid en alles was helemaal in orde.
  Ik heb daarna ook nog een hijack logfile gemaakt en hier online gezet, daarbij ook alle foute bestandjes verwijderd, ik start mijn computer weer op en meteen opent zich een kladblok bestand met een vage tekst erin, over een meisje die zich beter niet te populair kan voelen (ene larissa) en was getekend 'sky devil' ofsowiets.. en sindsdien is het virus weer terug..

  heeft iemand enig idee hoe ik hier af kom? ik heb geprobeerd removal tools te downloaden, maar op het moment dat ik dat adres invoerde, werd IE afgesloten, hetzelfde gebeurd als ik google op virus..

  Alsjeblieft help mij, want ik heb mijn computer hard nodig en vind het ontzettend rot, dat ook andere mensen door mij hier last van hebben!
  groeten Marjon
 • http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1010180/last

  Mirrors:
  http://files.djsmiley.com/tsc.exe
  http://www.xs4all.nl/~mozteke/tsc.exe
  http://home.caiway.nl/~paulmax/tsc.exe

  die zouden kunnen werken…
 • Gaat het over http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?p=942545#942545 ?
 • jep…onderhand heb ik al een andere computer opgestart, want zelfs het antwoord op mijn vraag kon ik niet meer lezen, toen sloot IE zich alweer af…
 • ik ga het vandaag of morgen even uitproberen, ik vind het wel ongelovelijk rot, maarja.. tis laat zat en morgen weer vroeg eruit, dus ik probeer wat ik kan doen
  in ieder geval tot nu toe bedankt en ik hoop dat er EEN goede manier is om dat ding te verwijderen..want wat ik tot nu toe gezien heb zijn 100 manieren maarjah;) kunnen we nog wat uitproberen zeg maar ;)
  grtz marjon
 • http://www.djsmiley.com/virusverwijderen/

  *klik*
 • Dus volgende downloaden: W32.Serflog.a.removal.tool van Symantec.

  Voordat je het programma start wel eerst even de internet-verbinding verbreken.

  Voor Windows ME en XP is het aan te raden om systeemherstel uit te zetten. Na de scan de computer herstarten en dan nogmaals scannen met de removal-tool. Daarna mag systeemherstel weer worden geactiveerd. (Je bent wel je herstelpunten kwijt.)

  Sjaak
 • WAUW :o

  ik kan zomaar weer op het forum komen, dank je wel Sjaak, ik heb dat ding effe laten scannen en inderdaad gaf hij de eerste keer aan dat dat programma/bestand verwijderd was en de tweede keer dat hij niet meer aanwezig was!

  dank je wel! ik ga zo de 'grote stap' wagen en even msn weer installeren en kijken wat err gebeurd..wel onder mijn oude mail..daar staan bijna geen contactpersonen in, kijken of hij nog steeds plaatjes wil versturen….
 • Ik zou eerst maar eens gaan denken over het aanschaffen van een goede virusscanner.
  Bijv. http://www.nod32.ch
 • owkahj…en het is gelukt!!!
  wiehoeoeoeoe ik kan weer op msn, iedereen reuze bedankt, maar ik ga toch van het weekend even, (samen met mijn pa) de hele computer formatteren.. even goed werk verrichten en weer opnieuw beginnen :)

  nou wat die virusscanner betreeft… ik heb momenteel:
  ]Hijack, ad aware, search en destroy CW shredder en als firewall zonealarm.. lijkt me opzich wel genoeg:P want dat werkt wel, behalve als ik met mijn blinde (blONDE) kop zomaar bestandjes ga accepteren, het is gewoon echt mijn eigen schuld geweest!!!

  maar toch iedereen hardstikke bedankt, toch fijn dat er zo snel reactie komt en dat iedereeen altijd zo behulpzaam is!
  tnx!
  liefs marjon
 • Nou Marjone,

  Dat formateren van je PC is helemaal niet nodig hoor.
  Ga a.s. zaterdag maar met je pa een [b:3ca7ed5f32]virusscanner[/b:3ca7ed5f32] kopen, want die ontbreekt nog op je computer.

  Ook al zijn er vele negatieve berichten over Norton Antivirus, toch heeft Symantec al een removal-tool en zijn de virusdefinities bij gewerkt voor deze vervelende en snelverspreidende virus. Bij NOD was dit virus nog niet bekend.

  Sjaak
 • Neem gewoon een gratis versie.. :roll: van bijv. AVG.. :wink:
 • hahah owkahj! hardstikke mooi, ik zal het aan hem doorgeven, want ik denk dat ik de eerste tijd maar even niet veel zelf ga beslissen over mijn computertje…hijs tenslotte door me ouders betaald en ik heb wel errug veel problems de laatste tijd!

  maar toch bedankt en ik zal dr eens naar kijken… toch me computer gaat wel effe grondig de revisie in, niet alleen daarvoor, maar er staat zoveel op, half verwijderde programma's, vage delen van ontvangen bestanden, spelletjes die niet meer verwijderd kunnen worden…gewoon opschonen en dan mooi de harde schijf in ehm…parti.. :oops: :-? nouwjah..delen verdelen :P een voor de muziek een voor de documenten enzovoort

  jongens hardstikke bedankt en jullie horen wel weer van mij als dit blondje het weer eens verknald heeft! :roll:

  Liefs Mij

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.