Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Update Antivir

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Ik heb niet PE maar Antivir 6.
  Bij een update hoef ik nooit de computer opnieuw op te starten. Voor breedband zijn de updates nog wel te doen trouwens. Alleen volautomatisch? Wie weet hoe?
 • Ik heb nu een paar weken antivir, en het bevalt me prima. Ik wil alleen nog weten of je de update volautomatisch kunt laten verlopen. Ik heb in de scheduler een dagelijkse check voor updates gezet, en hij start ook netjes op het ingestelde uur, maar hij zeurt je wel aan je kop of je het ook werkelijk wil. Het zou leuk zijn als je je er helemaal niet mee hoeft te bemoeien. Weet iemand hoe je dat in moet stellen?
 • Ik vond dit:
  [quote:22179f8133]Antivir PE, een redelijk programma van een Duitse firma, in Engelstalige versie: Antivir PE (circa 4 megabyte)

  Lees hier een testverslag in het tijdschrift PC-welt(duits):

  Nadelen van Antivir PE: [b:22179f8133]updaten moet altijd worden gevolgd door een herstart van de computer.[/b:22179f8133] Bovendien is het meestal zo, dat je voor een update [b:22179f8133]het complete programma opnieuw moet downloaden en over de oude versie heen installeren.[/b:22179f8133][/quote:22179f8133]Je wordt dus wel automatisch op de hoogte gehouden of er updates zijn maar volautomatisch updaten lijkt niet mogelijk te zijn :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.