Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

XP wil niet afsluiten - Sysfader

Anoniem
None
8 antwoorden
 • :-? Sinds enige tijd sluit windowsXP niet meer normaal af. Eerst stond er bij toepassingen in Windows Taakbeheer dat "Sysfader" niet reageert.
  Na een tip heb ik alles uitgezet onder Effecten bij Eigenschappen voor beeldscherm. Dat leek te helpen, maar nu zie ik "Sysfader" niet meer staan, maar afsluiten die XP nog steeds niet. Ik heb alles nagekeken op Spyware en virussen, maar niks gevonden. Hieronder mijn HijackThis log, misschien dat iemand een oplossing voor me heeft?
  B.v.d. Tom.

 • Schakel via msconfig eens al je opstartitems uit. En kijk dan eens of die wel goed afsluit. Als dat helpt ga je gewoon item voor item aanvinken en proberen af te sluiten. Als het aan conflicterende software ligt die op de achtergrond draait, zou je hiermee op het problemen moeten stuiten.
 • Ik heb dit vroeger ook al eens gehad (op een andere HD met XPPro OS). Je kon je het logje wel besparen omdat het 100% niets te maken heeft met spy's of vir's. Voor zover ik me herinner geraakte ik er na wat ge-Google ook niet wijzer uit. Probeer eens met de hand ALLE lopende app's te sluiten vooraleer op de normale manier af te sluiten om te zien of dat helpt.
 • >> B&P
 • Nu sluit hij natuurlijk weer goed af. :o
  Maar toen hij niet afsloot, waren alle programma's wel afgesloten, alleen gaf hij af en toe de melding dat Internet Explorer.exe niet wilde afsluiten.
  Ik zal ff kijken hoe lang het goed gaat nu, ik laat het nog wel ff weten.
  En wat is een gmail invite? :roll:
 • [quote:f1edfceaf0="hereistom"]Nu sluit hij natuurlijk weer goed af. :o
  Maar toen hij niet afsloot, waren alle programma's wel afgesloten, alleen gaf hij af en toe de melding dat Internet Explorer.exe niet wilde afsluiten.
  Ik zal ff kijken hoe lang het goed gaat nu, ik laat het nog wel ff weten.
  En wat is een gmail invite? :roll:[/quote:f1edfceaf0]

  Hoe heb je het opgelost?
  Gmail is van Google. Daar kun je een e-mailadres aanvragen. Iemand die al een Google mailadres heeft kan een ander persoon een invite (uitnodiging) sturen om er ook gebruik van te maken.
 • :cry: Nou het is dus niet opgelost, hij sloot een paar keer goed af, maar nu dus niet meer.
  Na ctrl+alt+del krijg ik de melding dat explorer.exe niet wil afsluiten.
  Na op nu beeindigen klikken en als ik dan lang genoeg wacht dan sluit hij wel af :(
  Ik snap er niks van hoe ik dit moet oplossen :-?
 • Heb je al onze oplossingen geprobeerd?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.