Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

hardnekkig bestand delttsul.exe

Anoniem
SAPPhIRE
4 antwoorden
 • Dank je , ik had dit idd al gevonden op fileproperties.com. Toch blij dat het geen virus is, ik was er eerlijk gezegd bang voor. Maar na 54 minuten scannen verzekerde norton mij dat ik virusvrij was :D:D
 • Hallo allemaal,

  Vanavond heb ik windows (2000) opnieuw geinstalleerd. Echter ik had avg als virusscanner (de gratis) maar die werkte niet goed. Dus weggegooid. Ik een kwartiertje surfen en jahoor.. de spyware stond alweer voor de deur. Ik heb adaware en spybot laten draaien die vonden zo 48 dingen. Nu heb ik iets vaags. in de map winnt staat een file die [b:bfafb32783]delttsul.exe[/b:bfafb32783] heet. Ik krijg die maar niet weg. Shift + Delete helpt niet en in veilige modus ook niet. Ik weet niet wat voor file het is, maar als ik het bij google copy/paste dan kom ik o.a. op de site van f-prot waar wordt uitgelegd wat het is. Ik wordt hier niet blij van. Hoe kan ik het verwijderen? norton inclusief nieuwste updates ziet het niet als virus.

  En nog meer tips om mijn systeem schoon te krijgen. Ik weet niet zoveel van het interne deel van windows dus ik denk niet dat hijackthis iets voor mij is. Maar wellicht een programmatip? Ik ken hitman pro al, vind ik niet goed werken omdat je nix zelf kunt doen.

  Grt,
  Lennard
 • [quote:7e7a84b1d0]Internal Name: Microsoft Text To Speech Engine
  Original File Name: delttsul.exe
  Path: \WINDOWS\DELTTSUL.EXE
  File Version: 4.0.4.2512
  Product version: 4.0.4.2512
  [/quote:7e7a84b1d0]

  het betreft een legitiem onderdeel van windows

  wormen als W32.Blackmal@mm kunnen een gelijknamig bestand installeren, maar pas nadat je besmet bent geraakt door de worm, die zich verspreidt als bijlage bij een mailtje.
  zolang je dus geen verdachte attachments hebt geopend is er niets aan de hand
 • [quote:5d674ad29b] Ik een kwartiertje surfen en jahoor.. de spyware stond alweer voor de deur. [/quote:5d674ad29b]

  een mens kan tegenwoordig geen pc meer aanzetten of je hebt ervan,

  een paar maand geleden installeerde ik winxp op men pc (een nieuwe clean install) netwerk geinstalleerd om men virusscanner te updaten en men windows, in de tijd dat ik men virusscanner geupdate had stond er al een virus op men PC!!!!!!!!!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.