Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Nod32 Beta

Anoniem
kompod
4 antwoorden
 • Ik heb een flinke tijd Nod32 beta gebruikt en nu (beta fase is voorbij) is ie omgezet in de normale, nieuwe 2.5 versie die ik ongelimiteerd kan gebruiken.
  Is dit een kadootje van Nod32 voor het meehelpen testen van de nieuwe versie?

  Hoe gaat dit meestal met beta's?


  (Als ik een nieuwe install zou moeten doen (en ik ken de passwords), kan ik dan opnieuw de beta installeren en wordt die dan weer omgezet in de laatste versie?)
 • Ik denk dat je gewoon in een trial periode terecht komt. Je hebt bij nod32 een abonnement nodig om in te kunnen loggen op de ftp sites, waar de updates vandaan komen. Zie ook dit:
  http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?s=b25c60192044742dda1b5dd8c3602c27&t=78306
 • Bij informatie in Nod32 2.5 staat geen aantal dagen dat je het programma nog kan gebruiken ( bij een trial is dat wel zo)
  En hij slurpt al weken de updates binnen.
  Ach ik vind het best zo en gebruik het zo lang als updaten mogelijk blijft.
 • Als ik kijk op http://www.eset.com/download/download.htm zie ik een EN-versie 2.50.19 en helemaal onderaan de pagina een NL-versie 2.12.3. Misschien een beetje een n00b-vraag maar gaat het hier om dezelfde versie met een andere nummering vanwege de taal of is die EN-versie nieuwer en is daar nog geen NL-vertaling van? In het laatste geval: is het verschil tussen die twee versies de moeite waard om toch te kiezen voor de EN-versie?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.