Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

kan niet inloggen

Anoniem
None
10 antwoorden
 • ik had een probleem met spyware, maar dat is gelukkig verholpen. Daarna is er echter een nieuw probleem ontstaan. Ik kan bijna nergens meer inloggen, zoals bij msn, hotmail, school, banksites enz. Inloggen op (dit) forum(s) lukt dan wel weer.

  waarschijnlijk is er een instelling veranderd door spyware, dat (denk ik) verwijderd is.

  weet iemand een oplossing??

  alvast bedankt.
 • Zet de instellingen van je browser eens op standaard.

  Als het dan nog steeds niet werkt: is je systeem zeker spyware vrij? Scan eens met Hitman Pro ( www.hitmanpro.nl ) als je Windows 2000/XP gebruikt. Heb je dan nog steeds problemen, post dan een Hijackthis log in Beveiliging & Pricacy.
 • allemaal al geprobeerd, maar ik snap niet helemaal wat wordt bedoeld met de browser op standaard zetten.
 • [quote:c38e81c40d="Pablito013"]allemaal al geprobeerd, maar ik snap niet helemaal wat wordt bedoeld met de browser op standaard zetten.[/quote:c38e81c40d]Gebruik je Internet Explorer? In IE: Extra > Internet Opties > tabblad geavanceerd > Standaard instellingen herstellen. Doe ook eens je temp internet bestanden leeg maken. Extra > Internet Opties > Cookies verwijderen/Bestanden verwijderen/Geschiedenis wissen.
 • bedankt voor de tips, maar dat had ik ook al geprobeerd. ik zit met mijn handen in mijn haar… ik heb alleen ergens gelezen dat het aan een java-bestand kan liggen dat je mist, maar hoe dat zit weet ik ook niet.
 • [quote:d35d208064="Pablito013"]bedankt voor de tips, maar dat had ik ook al geprobeerd. ik zit met mijn handen in mijn haar… ik heb alleen ergens gelezen dat het aan een java-bestand kan liggen dat je mist, maar hoe dat zit weet ik ook niet.[/quote:d35d208064]Download & installeer Java hier: http://www.java.com/en/download/windows_automatic.jsp
 • Nu krijg ik een error, (Error - Java Installer). Deze heeft de volgende tekst:

  The installer cannot proceed with the current Internet proxy settings. Please check the Installation Notes for more information.

  Ik vermoed dat de problemen met het inloggen hier ook iets mee te maken hebben.
 • nou geven ze op die site een goed antwoord, dat ik de proxy server moet invullen. Maar naar mijn weten heb ik geen proxy server (hoewel ik niet precies weet wat dat is). Ik heb een TCP server d8 ik, ik heb een ADSL abbonement bij Wanadoo voor de duidelijkheid.

  Hopelijk weet iemand nu de oplossing
 • wat je anders doet, plaats even een hijackthis log, en dan move ik dit even naar B&P; ik heb het idee dat er nog iets fout zit.

  t.
 • http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=145365

  ah.. daar verder dus..

  t.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.