Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Windows Update dowloadprobleem

Anoniem
Get
5 antwoorden
 • Sinds enkele weken kan ik geen beveiligingsupdates e.d. van Windows Update meer downloaden. De gebruikelijke procedure loopt normaal, maar telkens verschijnt de melding dat het downloaden is mislukt. Er staan nu nog 16 essentiele updates open. Via de update geschiedenis is te zien dat het gaat om foutcode 0x80200010. De betekenis van deze code kan ik nergens vinden.
  Weet iemand wat hier aan de hand kan zijn ???
  Ik gebruik Windows XP HE SP1, IE 6.0, alle internetopties staan op standaard, Panda AV/firewall staan aan (ook zonder firewall mislukken de downloads) . Het surfen, mailen, bankieren enz. gaat probleemloos.

  Dank voor een goed advies.
 • Heb je "Panda Antivirus Platinum Internet Security 2005 (9.02.01)" ? Zo ja : Lees hier .
 • [quote:efe56ff40e="Get"]Heb je "Panda Antivirus Platinum Internet Security 2005 (9.02.01)" ? Zo ja : Lees hier .[/quote:efe56ff40e]

  Neen, ik werk met Panda Titanium Anti Virus 2005. Zou die patch daar ook op werken ???
 • Ja, op die site staat Platinum IS maar op Titanium AV werkt ie ook (de AV veroorzaakt 't probleem).
 • [quote:bb207db25b="Get"]Ja, op die site staat Platinum IS maar op Titanium AV werkt ie ook (de AV veroorzaakt 't probleem).[/quote:bb207db25b]

  Bedankt voor de hulp Get,
  De patch van Titanium gedownload en geinstalleerd en het probleem is opgelost. Mijn pc is nu weer helemaal up to date, voor wat dat dan waard is tegenwoordig…………….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.