Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

emailadres (box) @home 2 jaar na opzegging nog toegankelijk

Anoniem
rolfb
6 antwoorden
 • Dit mailtje stuurde ik op 23 augustus j.l. naar @home.

  Hallo,  Ik heb tot twee jaar geleden een abonnement gehad bij jullie tot ik naar het buitenland verhuisde. Toch kan ik met mijn inloggegevens van destijds nog steeds via webmail inloggen op mijn mailbox, die hartstikke vol zit met spam.

  Zie hier een printscreen http://josvanderburgt.idohost.com/images/athome.jpg  Hebben providers baat bij zoveel mogelijk actieve emailadressen? Ik heb nog steeds geen reactie gehad en mijn mailbox kan ik nog steeds openen via webmail.

  Jos
 • Ik denk eerder dat het luiheid en/of een rommelige administratie betreft. Ik had ooit een inbelaccount, toen 30 gulden per maand, wat tot bijna een jaar na het opzeggen nog gewoon werkte.
 • Mag ik daar overheen gaan met 4 jaar? En dan is het niet alleen maar de mail, maar ik kan ook gewoon nog inbellen….
 • Zo heb ik ook nog twee adressen bij Wanadoo en twee bij Freeler. Het Wanadoo-abonnement heb ik keurig per mail afgemeld, bij Freeler kon dat alleen per post(!).
 • Ja, maar bij @home zat ik op de kabel en kreeg daarom die mailadressen. Je verwacht toch dat ze alles netjes opruimen, als je hun bijvoorbeeld ook het modem terugstuurt. Bovendien wijs ik ze ook al voor de tweede keer in de periode erna op het feit dat mijn mailadres en wellicht ook nog meerdere gegevens rondslingeren. Geen reactie. Vind ik verdacht.
 • Ach, er zijn van die momenten dat je niet je eigen mail-adres wil opgeven. Daar zijn die "overjarige" adressen handig voor.
  Want gegarandeerd dat je opeens een dosis spam krijgt toegezonden.
  Ik zou me niet teveel zorgen maken over deze onverwachte service van @Home.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.