Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

PeerGuardian

Anoniem
Cptn. Crash
7 antwoorden
 • Heb onlangs de nieuwe PeerGuardian 2 geinstalleerd…(2.0 Beta 6b (09/18/2005). Met daarin o.a. de spyware list en de bluetack list.

  Alles werkt schijnbaar perfect ook het updaten gaat goed. Het enige "probleem" is dat er blijft staan dat peerguardian 0 IP's blokkeerd. Ook krijg ik geen meldingen van geblokkeerde IP's (wat ik voorheen wel kreeg).

  Heeft iemand een oplossing voor dit probleem? Want volgens mij werkt hij nu niet.

  Groeten
 • Ik heb het probleem ook gehad met de nieuwe versie (na de verhuizing van Methlabs naar een nieuwe server/host)
  Wegens tijdgebrek heb ik voor de provisorische oplossing gekozen en het programma opnieuw geinstalleerd. Het werkt weer prima.
 • Heb ik nu ook geprobeerd….gedeinstalleerd…opnieuw opgestart…peer guardian map verwijderd bij program files…opnieuw geinstalleerd.

  Weer hetzelfde probleem :cry:

  Somebody?
 • Heb je wel de juiste versie van 2.0 Beta 6b(er zijn 4 verschillende versies van deze en degene die bovenaan de lijst staat is voor '98, de tweede voor NT[xp])
  Als je bijvoorbeeld de Windows 98 versie installeert op een xp-systeem krijg je namelijk de door jou beschreven problemen. Het programma is dan wel zichtbaar maar werkt niet.
 • Bedankt voor je reactie! K heb pg2-050918-nt.exe geinstalleerd…de goede.
 • Het enige wat ik nog kan bedenken is (1)het opnieuw downloaden van pg2-050918-nt.exe ivm met een licht corrupte download.
  (2)Misschien stond de virusscanner aan tijdens installeren?

  Ik vind het een fijn programma in combinatie met Azureus bijvoorbeeld en kan me voorstellen dat je het weer werkend wil krijgen.
 • Ik ga het nog een keer proberen (nieuwe download).

  [quote:6e343107fb]Ik vind het een fijn programma in combinatie met Azureus bijvoorbeeld en kan me voorstellen dat je het weer werkend wil krijgen.[/quote:6e343107fb]

  Juist :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.